ГЕРБ ще управлява или с БСП, или прави кабинет на малцинството

Последна промяна на 07 октомври 2014 в 18:46 21376 42

Опциите са две - или управляваме с правителство на малцинството с ясно заявена подкрепа от партиите в парламента, или говорим за широка коалиция тип "Меркел" - с разписано споразумение, споделена отговорност и се правят тежки и непопулярни реформи, заяви пред bTV Лиляна Павлова от ГЕРБ.

Най-нормалното беше да направим едно стабилно управление център-дясно, това беше най-естествената коалиция. Обаче на нас ни се предлага непрозрачно управление от РБ, каза тя.

Ние предлагаме Бойко Борисов за премиер, за да има стабилност. А какво ни предлага РБ? Неизвестно кой за премиер, с неизвестни приоритети, премиер, който ще е Орешарски 2, твърди Павлова.

Според нея Кунева и Лукарски имат много отговорни позиции, склонни са да преговорят, но останалата част от РБ е "с недостойна позиция - иска задкулисие и да кадрува."

Реформаторите нямат единна позиция, категорична е Лиляна Павлова.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.10 2014 в 10:13

Май всички забравяме, че политическите идеи не се предават генетично ....а относно управниците ни....те не са причина, а следствие!

08.10 2014 в 08:17

Има ли някой изненадан от заформящата се коалиция " Южен поток " ? Да се готви и Белене. Защо забравяте Волен- рубладжията бе хора ? И той е не по- малко отговорен от ГЕРБ, БСП, ДПС и други такива, изхранващи се с рубли.

08.10 2014 в 07:41

Винаги съм знаел, че ГЕРБ са си ДС кадри и комунистически протежета.. Тази мазна и посредствена жена няма интелектуалния ресурс да ръководи нищо друго освен цех за тоалетна хартия... Какво лъжат лековерните пак... За какво задкулисие говорят? Долни манипулатори с комунистически похвати..

08.10 2014 в 07:10

гацо кажал на мъка,мъкааа..
после оня му го кажал обратно...
после двамата(хаха) кажале на есоесот...
той па им кажал, че петър биль кажал...
посли сички кажале на балканскио...
па он кажал на спирито..
па он кажал на ...

мани, мани, они си кажале на него си, ние сме идЕоти да го чЕтеме...

Хахахахахахахахахахахахахахаха

Ей, Кутев, е за тва не се класирА, щото не знаеш на кви идЕотЕ плащаш...

Хахахахахахахахахахахаха

08.10 2014 в 05:34

Гацо каза!
За “SOS40” – АБСОЛЮТНО си прав – и за това как едни неграмотни, бедни и кошмарно нефелни люде “определят” избори, и как точно с избори се съсипва един народ – българския... НЯМА Решение друже, ня я я ма! Сега сме в режим The show Big words?!?!?!? Има един Мриканец (немски еврей, разбира се) Липман Walter, казва: "Революцията" в "практиката на демокрацията" би поверила и поверява на една "малобройна класа" отговорността за "общите интереси", като "почти изцяло пренебрегва общественото мнение". "Отговорните мъже" (и жени!), които трябва да вземат решенията, трябва "да живеят необезпокоявани от тропота и рева на обърканото стадо". Тези "неграмотни и досадни неудачници " трябва да бъдат "наблюдатели", а не "участници" (в демократичното театро). Стадото, има една единствена "функция" - да се втурва периодично в подкрепа на един или друг представител на управляващата класа по време на избори....”, според Липман!
Други в БГ, да не споменавам имена, казват: “Сега в Парламента ще има шоу на неграмотници, кресливи, но неосъществили се прости люде...”
ИНАЧЕ КАЗАНО: Прости и необразовани люде, избират прости и необразовани...
Та това е ... дереджето.
Гацо каза!

08.10 2014 в 00:49

ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ Е ИЗБРАН ОТ КУПЕНИТЕ ЦИГАНИ НА МУТРАТА БОЙКО И МЕСТАН И ГОЛИЯ ТУРЧИН.ТОВА Е СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИНА ,ТАЯ ГМЕЖ ДА МУ "НАПРАВИ" ПРАВИТЕЛСТВО.ТОВА Е ОГРОМНО УНИЖЕНИЕ БЕ ХОРА ,ЩО ЗА НАРОД СТЕ?

07.10 2014 в 23:57

Давайте. Управлявайте с БСП. Тогава съвсем ще проличи за каква "стабилност" и какви "национални приоритети" става въпрос.

07.10 2014 в 22:31

Вижда се, че и герберите започнаха да работят по опорни точки. Лъжата, че РБ искал задкулисно правителство я чувам за трети път от различни представители на ГЕРБ. Абе Томислав Дончев да не е някой задкулисен играч, че ви е страх от него бе!?
И нали ще преговаряте пред камерите на телевизията. За какви задкулисни договаряния бълнувате!?
И какво ви е пуснал в кафето Борисов та толкова ви е страх за него?

07.10 2014 в 22:27

Лиле, бегай да духаш на Боко и не се бутай там, дето не ти е работа!

07.10 2014 в 21:52

Да дейците на Отечествения Фронт разкриха нездравите корени на г-жата, предлагам да я пратим на изтезания, докато признае вещерство и след това да я горим на клада.

Хей РБ и БСП май са си дружки. Двете партии се вижда, че са като капки вода. Двете подкрепени от хората над 65 години.....

Странно ама за ГЕРБ гласуваха хората с над средно образование