Манолова: Програмата на кабинета е сборник от мечти

Ивайло Анев Последна промяна на 24 януари 2015 в 17:06 1998 6

Мая Манолова

Програмата на правителството "прави впечатление освен с впечатляващия си обем, и с характера си - тя е сборник от мечти.

Така депутатът от БСП Мая Манолова коментира управленската програма на правителството пред bTV.

Според нея плановете на втория кабинет "Борисов", изброени на 160 страници не са подплатени с механизми за превръщането им в реалност.

По думите ѝ това са голи обещания, за които няма финансиране и механизми. "Прилича на една голяма лъжа към българските граждани", добави бившият зам.-председател на парламента.

Тя заяви, че програмата е един голям локум, в който хората не могат да видят своята мечта и допълни, че няма причини да вярва на кабинета "Борисов" от това, което вижда до момента.

"Те приеха бюджета за следващата година преди да са приели управленската си програма", аргументира се тя, иронизирайки, че "когато една програма има 192 приоритета, това е телефонен указател, а не програма за реформи".

Запитана за евентуално сътрудничество с АБВ на предстоящите местни избори, тя заяви, че не се е чувала с лидера на движението Георги Първанов. Добави и, че няма обща история с него, защото докато е водел левицата, тя все още е била част от местните структури.

Манолова обясни още, че в левицата в момента работят по проект за надграждане на БСП, който обаче не е свързан с промяна в лидерството и със сепаративни действия.

"Той е с грижа за БСП", заключи тя, декларирайки, че няма амбиции за ръководен пост в партията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.01 2015 в 17:04

"Прилича на една голяма лъжа към българските граждани". Вярно бе, голямата истина бяха 250 000 работни места, светкавична реиндустриализация, атомни централи, финансирани от филанкищията и произвеждащи ел.енергия на символични цени, страшни разкрития за престъпленията на Б.Борисов и пр. Благодаря ти Мая, че ми отвори очите !

24.01 2015 в 21:57

Майче, защо така, последните ти изяви са определено в стил "Златния Орфей" от средата на седемдесетте?
Застойни времена, пошла естрада, блудкава. И твоите шлагери вече на там отиват. Падаш от "Музикална Стълбица" падаш..

От БСП-то вече мислели каква книга да ти купят и как да ти я надпишат с благодарност, имало и предложение да ти вземели и някакв идиотска "малка пластика" от тези дето Ставри Калинов ги вади на конвейр, ама пинтиите не искали да се отпуснат. Имало и друго предложение - за изпроводяк да ти вземели и китеник, Добрев го бил предложил, ама прозрели че искал да те засегне и се отказали - китеник - демек, няма кой да ти топли кълките в студа . Но аз мисля -че и туй е от цинцарлък. Според мен - работата ще опре до евтина икона, картина от идиот самодеец "заредена с енергия от вселената" от тия - по пет за лев и ..."За теб вратите са винаги отворени, не чакай покана! ("Не чакай покана, защото хич и няма да те каним, а ако може и бравите ше смениме, ха! ха!). Внимавай, смени репертоара, композитора, текстописеца, така де, музата - в случая мъжкия муз, да му се невиди - единствената видима причина за липсата на вдъховеност в изявите ти. Давай, давай!! ♩♪♫♬♪♫♩♬♫♥♪♩♫♥♪♬♩♥♪♫♬♩♥♥♩♪♫..алегро, ма нон троппо:)

24.01 2015 в 21:09

Манолова, виж това и си помечтай и ти! Ухххх, настръхвам цялата като го гледам. https://www.youtube.com/watch?v=tr5VmITXBW0

24.01 2015 в 19:07

http://bio-astrology.com/portfolio-item/maya-manolova/