Кунева: Станишев бута Бареков напред

Елица Мартинова 29 ноември 2013 в 15:28 6291 10

Меглена Кунева
Меглена Кунева

 

„Колкото се качва доверието към Реформаторския блок, толкова и „упражнението Бареков“ получава повече и по-сърдечна подкрепа от Станишев.“

Такъв коментар публикува във Facebook профила си лидерът на „Движение България на гражданите“ Меглена Кунева.

Според нея левицата умишлено подхранва изявите на Николай Бареков, за да може движението му - „България без цензура“ - да помогне на БСП в борбата срещу политическите опоненти на Столетницата.

„Бутат напред новопоявилия се политик с бързи темпове, за да върши черната работа срещу Блока и политическите опоненти. Фалшът обаче има кратък живот“, коментира още бившият еврокомисар.

Кунева предупреждава, че рано или късно Бареков ще поиска от БСП разплата за свършеното.

„Бареков ще поиска своето рано или късно и тогава БСП ще трябва да му го дадат. Ако се отърват само с пари, ще им излезе по-евтино“, пише лидерът на „Движение БГ“.

Повод за коментара на Кунева стана изказване, което Сергей Станишев направи на пресконференция в сряда. Тогава той посъветва Реформаторския блок да вземе пример от работата на Николай Бареков.

„Ако бях на мястото на Реформаторския блок, бих се хванал да работя на терен с хората в страната, а не да живея в собствен кръг на самонапомпване на жълтите павета. Това, между другото, прави г-н Бареков като лидер на партия - той постоянно работи на територията на страната с хората - добре ли, зле ли, с едно съм съгласен, с друго не съм съгласен, но, виждам, това дава ефект според мен“, каза Сергей Станишев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!