Quantcast

Кунева: Станишев бута Бареков напред

Елица Мартинова Последна промяна на 29 ноември 2013 в 15:28 5636 10

Меглена Кунева
Меглена Кунева

 

„Колкото се качва доверието към Реформаторския блок, толкова и „упражнението Бареков“ получава повече и по-сърдечна подкрепа от Станишев.“

Такъв коментар публикува във Facebook профила си лидерът на „Движение България на гражданите“ Меглена Кунева.

Според нея левицата умишлено подхранва изявите на Николай Бареков, за да може движението му - „България без цензура“ - да помогне на БСП в борбата срещу политическите опоненти на Столетницата.

„Бутат напред новопоявилия се политик с бързи темпове, за да върши черната работа срещу Блока и политическите опоненти. Фалшът обаче има кратък живот“, коментира още бившият еврокомисар.

Кунева предупреждава, че рано или късно Бареков ще поиска от БСП разплата за свършеното.

„Бареков ще поиска своето рано или късно и тогава БСП ще трябва да му го дадат. Ако се отърват само с пари, ще им излезе по-евтино“, пише лидерът на „Движение БГ“.

Повод за коментара на Кунева стана изказване, което Сергей Станишев направи на пресконференция в сряда. Тогава той посъветва Реформаторския блок да вземе пример от работата на Николай Бареков.

„Ако бях на мястото на Реформаторския блок, бих се хванал да работя на терен с хората в страната, а не да живея в собствен кръг на самонапомпване на жълтите павета. Това, между другото, прави г-н Бареков като лидер на партия - той постоянно работи на територията на страната с хората - добре ли, зле ли, с едно съм съгласен, с друго не съм съгласен, но, виждам, това дава ефект според мен“, каза Сергей Станишев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.11 2013 в 19:32

Абе наистина ми е интересно кой си дава парите да бута напред тая неелектабелна женица? Вероятно не го прави със собствени средства, както предполагам. Иначе трябва да е луд.

29.11 2013 в 18:32

Аман от тая маймуна....

29.11 2013 в 18:03

Кое ще бъде следващото обещание на Бареков към избирателите?

Истински Дядо Коледа за децата до 4 години
8-месечна бременност за всички жени
16-та заплата
500 лева майчински
Безплатно море за пенсионерите
Бентли за всеки абитуриент отличник
Нов апартамент за младите семейства
Булка за всеки ерген над 35 години
Офшорките на Дон Корлеоне и Марлон Брандо на прокОрор
Социална програма "Робин Худ", финансирана от кражбите на властта

29.11 2013 в 18:03

Ама е права.

29.11 2013 в 18:03

Ами той Бареков е измислен за да се опита да обере протестния вот, който би отишъл към Реформаторския блок. Господарите на Бареков ги е страх да дойдат на власт РБ, защото тогава може да им се стъжни. Много ги е страх да не излязат наяве престъпленията им. Затова и Дудука се насочва към по-простите хора, то е ясно, че интелигентни хора няма да му се хванат на глупостите.

29.11 2013 в 17:12

Тази червена ваденка за идиоти ли ни мисли?

29.11 2013 в 17:02

Кратунева плаче за дудук в кривата си шунда, ама е дърта и с габонска гонорея.

29.11 2013 в 16:18

Не само серГЕЙ го бута.И Доган ефенди бута.Бутат без ръце с оня кьоравия.Ще му пръснат халката.

29.11 2013 в 16:10

Кунева защо само тя говори от името на Блока? другите къде са? Мамата им ще разкатае тази. Ама тя затова е и пратена там

29.11 2013 в 16:06

Кунева да не приказва много много, защото плътно до нея седи найден зеленогорски, чиито хора в неговия град са се прегърнали и дават съвместни пресконференции с представителите на Бареков и Граждански контрол на седящия плътно зад Бареков Ангел Славчев. така че да не се окажем че Бареков по-скоро финансира реформаторския блок и те го бутат напред. Кунева знае ли за тази дружба на местно ниво? да чете вестници, повечко да с е инфиормира какво става по села и паланки. Червена кукувица, само плямпа, а играе мръсни игри