Кирил Добрев сравни кампанията за вота в БСП с избори по герберски

OFFNews 03 септември 2020 в 14:57 2417 0

Заради претенциите на един човек снощи, българи бяха изправени срещу българи. Същото се случва и в БСП.

Вътрешнопартийната кампания в БСП се изостри толкова много, че вместо да бъде пример за честно състезание на идеи, се превърна във всичко омразно, което правят ГЕРБ на избори – разделяне на наши и чужди, натиск, манипулации и фалшификации. Подкрепям вътрешнопартийния избор, защото е най-демократичната форма на избор, но случващото се в момента в партията не е нормално. 

Това заяви на среща със социалисти в Ценово кандидатът за председател на БСП Кирил Добрев. 

По думите му в момента има политическа криза и вместо енергията на партията да е съсредоточена в това да убеди обществото, че БСП е стабилната алтернатива, то факторите в партията се занимават с разпределяне на гласове за един или друг кандидат. 

„След промените партията ни остана не просто да съществува, а до ден днешен да претендира за властта. Всичко това е благодарение на нашите структури, нашите ръководни органи. Бием Борисов заради това, че пренебрегва парламента и не идва в него да се отчете, а по същия начин се пренебрегва Националният ни съвет. Как ще ни повярва обществото, ако продължаваме с този двоен аршин?”, каза още Добрев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови