Калоян Паргов ще участва в международна конференция на 'Милениум клуб България' в Лондон

OFFNews 06 септември 2018 в 14:46 1863 0

Калоян Паргов ще участва в международна конференция на "Милениум клуб България" в Лондон

Лидерът на БСП - София ще изнесе доклад по време на форума, който е под наслов "От комунизъм към капитализъм: Има ли край на прехода в Източна Европа?"

Лидерът на БСП - София Калоян Паргов ще участва в международната конференция "От комунизъм към капитализъм: Има ли край на прехода в Източна Европа?", организирана от "Милениум клуб България" в Лондон. Форумът е част от кампанията на сдружението на младите българи в чужбина, родени след 1981 г. "Краят на прехода". Калоян Паргов заминава за английската столица в петък, а конференцията ще се проведе на 9 септември в Oxford and Cambridge Club в Лондон.

Лидерът на столичните социалисти ще изнесе доклад по време на конференцията, в който ще направи преглед на политическото и икономическото състояние на България по време на прехода. Освен това, на форума в Лондон Калоян Паргов ще представи и философията на "Визия за България" на БСП.

В конференцията ще участват български и международни академици от реномирани университети (London School of Economics and Political Science, Keele University, University College London, University of Oxford и др.), икономически експерти и политици. Сред участниците ще бъде и княз Кирил Сакскобургготски.

По време на визитата си в английската столица, лидерът на социалистите от София ще има редица срещи с българи, част от "Милениум клуб", на които ще обсъди различните възможности те да бъдат полезни на България с експертизата и опита си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews