Кадиев: Първанов не ме е канил в АБВ, искам да променя БСП отвътре

OFFNews Последна промяна на 25 февруари 2014 в 09:00 3904 9

Георги Кадиев, депутат от БСП.

"Георги Първанов не ме е канил в АБВ. Моята амбиция е да променя БСП отвътре, да променя БСП като цяло", обяви червеният депутат Георги Кадиев в интервю за TV7.

"Лесно е да се отцепиш, да направиш партия и каквото искаш. Първанов умишлено страни от членове на БСП, за да не го обвиняват, че краде „живо месо" - което, според мен, е правилно", уточни Кадиев.

Той напомни, че и Първанов, и Татяна Дончева и Румен Петков - каквито и да са, те са печелили победи за БСП.

По думите на социалиста в момента икономическата политика се прави от ДПС.

Отцепването на земеделеца Румен Йончев от "Коалиция за България", който стана член на "България без цензура" на Бареков, Кадиев коментира така: 

„Присъствието на Йончев от самото начало не беше на място - дясна партия в лява коалиция, не разбрах особено логиката на това нещо. Сега, така или иначе, берем плодовете, но няма да търсим отговорност от Йончев".

Депутатът от БСП напомни, че стабилното мнозинство изисква 130 гласа и без „Атака" БСП и ДПС нямат това мнозинство.

„Това, че Йончев е излязъл от Коалиция за България не ме разтърсва ни най-малко, това, че има протести, също не ме разтърсва вече - свиква се.

Разтърсва ме обаче, когато срещна хора, които казват - нищо не правите. Ние правим неща, да не ги изброявам, но най-големият проблем си остава корупцията - и не мисля, че тук правим особени стъпки.

Държавата не става по-изчистена от корупция", коментира още Георги Кадиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.02 2014 в 02:22

Само Пиночет за вас.ПИНОЧЕЕЕЕЕТ!!!!!
Нищо друго няма да ви оправи другари комунисти!!!!!!!!!
Всичко друго е "ИЛЮЗИЯ"!!!!!!

25.02 2014 в 21:26

Кадиев вероятно знае, че единствено БКП от бившите ком.партии на соц. Лагера не постъпи честно спрямо народа си, както направиха другите! Другите се „разделиха” на комунисти, социалдемократи, либерали и т.н., разбирайки, че ще загубят властта, даже в Русия забраниха КПСС! Нашите си направиха „конституция”, в която управлението на РБ е пирамида с връх министър-председател, като Конституцията ГАРАНТИРА на съставилото правителство мнозинство да обедини законодателна и изпълнителна власти в Една, подчинявайки съдебната. Направиха имитация на „парламентарна демокрация”!

25.02 2014 в 16:11

"Искам да променя БСП отвътре"

Good Luck! :)
И помни, before action, protection

25.02 2014 в 12:20

Кдиев, гледай си енергийните фирми и оправяй жена си отвътре,а не БСП . Най-много да хванеш СПИН , ако оправяш БСП.

25.02 2014 в 10:30

... една-две микроскопични "истини" оторизиращи огромните лъжи...да се запишеме дружно, братя българи, в бесепе и депесе и да Освободиме българите социалисти и мюсулмани от "мраководителите" им... ДА "ПОМОГНЕМ" на Къдиев(ама че фамилия) в Справедливата му Борба...

25.02 2014 в 10:28

Кадиев като един троянски кон иска да промени или може би да превземе бсп отвътре. Само че, конят е празен, за съжаление.Комунягите се държат един за друг като счупени керпедени. В този случай "и сам войнът НЕ е войн". Но ще дойде ден...

25.02 2014 в 09:51

Кадиев като неуморна лястовица се мъчи да докара пролетта сам, ама не му се получавало. Каква трагикомична поза, която от време на време заема публично. На цялостна роля не го докарва.

А истината е, да, че не правят нищо, защото без мнозинство не може да се управлява. И да, срамно е да се управлява с идиоти като Сидеров. Въобще, отдавна е ясно на всички, освен на тези в парламента, че 42 НС се провали.

25.02 2014 в 09:46

Разбира се! Стига продажника Волен да се сети, че през цялата си кариера на журналист в СКАТ винаги е говорил, че ДПС е противоконстуционна партия, а на 11 Март 2013 АТАКА обвини президента в предателство, заради мандата на ДПС, а само няколко месеца по-късно АТАКА даде възможността на ДПС да се върне на власт, че и продължава да я подкрепя!

25.02 2014 в 09:36

Дерзай, Кадиев! Може да се пенсионираш, докато "променяш" БСП отвътре!