Quantcast

Кадиев инициира независима подписка за изборен референдум

Ивайло Анев Последна промяна на 20 февруари 2014 в 12:17 3424 6

Кадиев преглежда подписка, подкрепяща референдума.

"Аз сам бих иницирал подписка за референдума, за да съм сигурен, че всичко се случва без политически натиск".

Това каза депутатът от БСП Георги Кадиев снощи, по време на официалната церемония за отбелязване на годишнината от смъртта на Васил Левски в София.

Виждайки го на церемонията, част от дошлите да поднесат цветя на паметника на Васил Левски започнаха да скандират "Оставка". Кадиев обаче не обърна внимание и продължи да стои сред хората, които му задаваха въпроси за това какво се случва с държавата, кой всъщност управлява България, дали това не е ДПС. Кадиев определи въпросите като провокативни и отказа да отговори. 

На въпрос какво мисли за референдума, той отговори, че личната му позиция е "за" референдум по трите точки, предложени от президента. След като му беше предоставена подписка, в която може да покаже своята позиция, той отказа с думите, че би се подписал в подписка, иницирана от хора, които не са политически обвързани. След това заяви, че самият той би иницирал такава подписка.

Кадиев беше изведен от тълпата, когато напрежението беше на път да ескалира.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.02 2014 в 16:22

А,бе тия червени шушумиги сега ще вземат да спретнат един контра референдум,само и само те да са отгоре.

20.02 2014 в 15:55

Кадиев говори противоречиви неща. Не харесвал правителството- ама трябвало да остане. Не можело да се работи в парламента-ама не е за избори. За референдум е - ама няма да се подпише...и стигаме до:против Пеевски е - ама гласува за.

20.02 2014 в 14:22

Г-н Кадиев нали сте за реферндум и нали вашата партия "майка" е най-демократичната- тогава защо не можете да покажете гражданска позиция..... Или май не сте съвсем демократи? И какво значение има кой я инициира, подкрепята или не? Ако нещо хубаво е инициирано от хора с някакви други намерения, това променя ли факта че предложението е полезно и добро за Б-я? Или Вие на думи можете да кажете всичко, но дотам? По делата ще ги познаете.

20.02 2014 в 13:30

няма по нахални хора от кликата която със зъби и нокти е стиснала властта и задушава собствената си Държава ... БЕЗ родници , коминтерносвки мижитурки

20.02 2014 в 13:28

Защо лъжеш бе червено мекере ..Ти би се подписал под подписка инициирана САМО от БСПДПС ... Това за пореден път показва ,че червените мекерета са подченени САМО на партийната воля и са безродници ...НЕ ТЕ Е СРАМ кадиев .. иначе нямаш проблеми с търговията на ток , нали бе смешник.БСПарите станахте ДПСарска подлога ..поне сутрин си измивайте задниците ,че само вонят... ибрикчии гнусни , докъде докарахте народа ... И при "злото" управление на ГЕРБ нямаше такова напрежение сред народа...мръсници

20.02 2014 в 13:24

"...той отказа с думите, че би се подписал в подписка, иницирана от хора, които не са политически обвързани. След това заяви, че самият той би иницирал такава подписка."
Значи няма да се разпише, защото е организирана от политически обвързани хора. Но той би инициирал такава.
А той не е ли политически обвързан?!