И царят си направи селфи

OFFNews Последна промяна на 06 юни 2014 в 14:20 5348 2

Снимка Максим Бехар

Симеон Сакскобургготски и Максим Бехар си направиха селфи

Симеон Сакскобургготски направи първото си селфи, като се снима с почетния консул на Сейшелите в България и пиар експерт Максим Бехар.

„Станахте първият цар в световната история, демократично избран за премиер, сега ставате и първият цар със селфи“, констатира Бехар.

Идеята за снимката била на пиар специалиста и му хрумнала след на среща на Сакскобургготски с президента основател на Република Сейшели сър Джеймс Манчам и съпругата му във Врана.

Като почетен консул Бехар придружавал президентското семейство на визитата.

В края на срещата, след сесията протоколни снимки, Бехар предложи на царя да си направят селфи на фона на герба на България, точно на входа на двореца. „О, това ще ми е за първи път, трябва да опитам“, отговорил Сакскобургготски .

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.06 2014 в 15:33

То никоя от европейските монархии не го брои за нищо, не го канят никъде, та ние ли ще го броим за цар?
Той си е един прост и необразован (чак на 28 год. едва завършил средно и няма друго образование) мошенник. Преживявяше от кабарета, барове, игрални къщи в Мароко и като умря стария крал, всичко свърши.
Затова дойде с парите на мутрите, направиха му партия и показа колко е крадлив.
БОКЛУК!

06.06 2014 в 14:50

Този не е цар. Не се унижавайте, наричайки го с разни титли, не го е заслужил с нищо. Този морален инвалид се отказа от царско достойнство, когато се продаде на комунистите, за да стане техен параван под псевдонима министър-председател. Наричаше ги другари, а вас лъжеше, че щял да ви оправя само 800 дни. Имайте поне малко достойнство, поне трошичка гордост и никога не забравяйте, че от това семейство нищо добро не е излязло за България!