Гостите на ГЕРБ: Скъпи Бойко, пак ще управляваш

Нели Чолашка 16 февруари 2014 в 12:27 6259 14

Чуждестранните гости на конгреса на ГЕРБ бяха изключително фамилиарни с лидера на партията Бойко Борисов и прочетоха трогателни речи, за бъдещето на партията и нейните безценни за Европа членове.

"Скъпи Бойко, с вас Европейският съюз е по-пълен, защото ЕС не е само пазар и география, но и общност от хора", обяви председателят на Християндемократическото движение и бивш комисар по култура Ян Фигел.

"Сега, когато хората в България протестират повече от 200 дни, е ясно, че народът е изгубил вяра в управляващото го правителство", уточни Фигел и приключи със: "Скъпи Бойко, благодаря за вниманието. Бог да благослови всички вас и България".

Със „скъпи Бойко" започна речта си и Аугустин Диаз Де Мера, евродепутат от групата на ЕНП и член на Комисия по граждански свободи.

Със "скъпи" той се обърна и към зам.-председателя на партията Цветан Цветанов и към столичния кмет Йорданка Фандъкова.

"Съзнавам напълно значението за нашето политическо семейство ЕНП на факта, че вие много скоро ще се върнете на власт в България.  Ще управлявате отново, лидер ще бъде Бойко Борисов", проророкува евродепутатът и в заключение добави: "Европа се нуждае от мъжете и жените от ГЕРБ - най-добрата партия, партията на надеждата".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!