Гостите на ГЕРБ: Скъпи Бойко, пак ще управляваш

Нели Чолашка Последна промяна на 16 февруари 2014 в 12:27 5621 14

Чуждестранните гости на конгреса на ГЕРБ бяха изключително фамилиарни с лидера на партията Бойко Борисов и прочетоха трогателни речи, за бъдещето на партията и нейните безценни за Европа членове.

"Скъпи Бойко, с вас Европейският съюз е по-пълен, защото ЕС не е само пазар и география, но и общност от хора", обяви председателят на Християндемократическото движение и бивш комисар по култура Ян Фигел.

"Сега, когато хората в България протестират повече от 200 дни, е ясно, че народът е изгубил вяра в управляващото го правителство", уточни Фигел и приключи със: "Скъпи Бойко, благодаря за вниманието. Бог да благослови всички вас и България".

Със „скъпи Бойко" започна речта си и Аугустин Диаз Де Мера, евродепутат от групата на ЕНП и член на Комисия по граждански свободи.

Със "скъпи" той се обърна и към зам.-председателя на партията Цветан Цветанов и към столичния кмет Йорданка Фандъкова.

"Съзнавам напълно значението за нашето политическо семейство ЕНП на факта, че вие много скоро ще се върнете на власт в България.  Ще управлявате отново, лидер ще бъде Бойко Борисов", проророкува евродепутатът и в заключение добави: "Европа се нуждае от мъжете и жените от ГЕРБ - най-добрата партия, партията на надеждата".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.02 2014 в 15:04

Пак, пак, дай Боже! А, дано, ама надали, най-вече на куково лято.

17.02 2014 в 10:19

Майкооооо колко много гербераси са се събрали тук.
40 минуса, само цъкат минуси защото акъла им нъама капацитет за нищо друго.

А на тези от Европата като им е толкова мил и скъп да си го приберат, че и цялата им върхушка също. Да са им халал.

17.02 2014 в 06:26

Тиквоча попитал Радио Ереван, дали ГЕРБ отново ще управлява?

Радио Ереван отговорили: "Да, на кукуво лято"...

16.02 2014 в 23:52

европейските лидери на енп се интересуват единственно от гласовете които ще им даде бойко в европейския парламент. дреме им за мизерията в бе-ге.

16.02 2014 в 18:47

Има ли някакво значение, че европейските лидери харесват и подкрепят Бойко Борисов, след като "Иван" и още няколко червени трола са против него!? Хм...много ми е трудно да преценя... ха ха...

16.02 2014 в 18:42

"Бог високо,цар -далеко" ,а европейците от ЕНП са още по -далеко от проблемите на България.На тях така и не им стана ясно ,че създадената от ДС партия гЕрб е също толкова голям проблем ,колкото голям проблем е бсп и компания!Герб е точно толкова спасение за България ,колкото бсп е спасение за България!Те са си едно и също!

16.02 2014 в 17:09

"Европа се нуждае от мъжете и жените на ГЕРБ-най-добрата партия,партията на надеждата!"Това го казват десните от Европа.А е известно,че тези партии заздравяват държавността и осигуряват просперитет на народите си!Левите,като типични популистки партии,само разходват достигнатото равнище на брутния вътрешен продукт.Вижте какво правят нашите,заробват ни с милиарди дългове,раздадоха 500 милиона на послушковците,които ще отидат в техните обръчи от фирми!За сега само ГЕРБ е спасението на България!Поемат отговорността за своите управленчески решения открито,без зависимости и открито!

16.02 2014 в 16:42

Пак ще управляваш! Но в лудницата, където ти е мястото...

16.02 2014 в 15:58

скъпи бойко,
събирай си багажа и си ходи в банкя да си гледаш старините. краденето, сори, политикантството свърши.
на следващите избори ти и твоите комунистически другарчета ще бъдета изметени.
амин

16.02 2014 в 14:37

Каквото си посееш, това ще жънеш. Ако не е Борисов, ще бъде Бареков или някое друго недоразумение като него. В България не е трудно да спечелиш избори. Стани довереник на мутрите и те ще те финансират щедро. По форумите се хаби много енергия да се заклеймява Борисов и ГЕРБ. А защо ги избрахте на власт? Защото българите едно приказват, друго вършат. В сметката винаги се включват някакви дребни сметки за жълти стотинки. Атака например се очерта като партия на лумпен-избирателя, който разбира от политика толкова, колкото магаре от оперна музика.Третата категория са оплаквачките. Всичко им криво, нищо и никой не им харесва, но на избори не ходят.