Гласовете на Пеевски и Христо Иванов тежат еднакво и често си съвпадат, заяви Григорова

Нинова се опита да счупи лявата коалиция още преди местните избори, каза лидерът на "Солидарна България"

OFFNews 28 април 2024 в 10:28 2182 9

Ваня Григорова

Снимка БГНЕС/Надежда Пеева

Ваня Григорова

Гласът на Делян Пеевски не е с по-различна тежест от този на Христо Иванов, а и виждаме, че често си съвпадат, заяви пред БНР лидерът на "Солидарна България" Ваня Григорова.

"Между тях имаше публични сценки, след което прекъснаха разговорите и това, стана ясно след края на преговорите е, че имат 90% покритие в споразумението и може би единствено неразбирането за политическите назначения", заяви общинският съветник. 

Григорова заяви, че лидерът на БСП Корнелия Нинова се е опитала да счупи лявата коалиция в София още преди началото на кампанията за местните избори през ноември. "Опита да попречи на регистрацията ни на изборите, след което работи срещу нас по време на цялата кампания", каза тя. По думите ѝ не БСП са подкрепили нея на местните избори, а тя - тях. 

Ваня Григорова заяви, че след местните избори все още липсва решение на съда за 300 манипулирани резултати от машинното гласуване на местните избори през ноември миналата година. Според нея все още няма как да се знае реалният финален резултат от местния вот:

"Ако решението е в моя полза, това значи, че изборите за кмет ще се проведат отново. Трябваше съдът да вземе решение до 2 месеца, но поради протакване основно на представителите на г-н Терзиев, ние нямаме решение."

Грирова няма да води листата за Европейския парламент. По повод големия интерес към нейната кандидатура за участие българския парламент общинската съветничка коментира:

"От години не съм неизвестна поради факта, че бях едно от основните лица на КТ "Подкрепа". След местните избори резултатът, който постигнахме заедно с БСП-София и "Левицата" бяха, меко казано, много добри. Стигнахме до балотаж, което те въобще не си представяха."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

9

случайно прочетох

29.04 2024 в 14:38

Шукаритетна е, но пази Боже сляпо да прогледа....
Много е зле с мисленето...

585

8

Stoyancho

29.04 2024 в 13:55

Просто Иванов е безгласен и лесно манипулируем

1236

7

БотоксПутю

29.04 2024 в 07:03

Има една българска поговорка. Този/тази "лъже като дърта циганка".
"Грирова няма да води листата за Европейския парламент." Аллах Керим!

3714

6

GB

28.04 2024 в 13:20

Constanza,
КТ "Подкрепа" не са това, което бяха!


Гласът на Григорова не е с по-различна тежест от този, на който и да е друг политик, но все повече чуваме, а и виждаме, че гласът на Григорова често си съвпада с този на путлер (чрез българските му любимци!), обявил България за неприятелска държава, тоест враг!


870

5

Constanza

28.04 2024 в 12:22

И тя е част от хидрата.

2099

4

Mateevk

28.04 2024 в 11:51

В 538 секции с машинно гласуване има несъответствия между отчетените в паметта на машините гласове и отразените в секционните протоколи. В около 20 от тях тези различия са по-съществени - от порядъка на няколко десетки гласа в плюс или минус на единия или другия кандидат, като по-ощетеният е Терзиев. А в 4 протокола има пълно обръщане на резултата и то е винаги е във вреда на Терзиев. Тоест машината е отчела примерно 100 гласа за Терзиев и 50 за Григорова, но в секционни протокол е записано точно обратното. На това ли Григорова му вика "манипулиране"? Това е недопустимо и тя заслужава да бъде съдена за уронване престижа на изборните органи и на съда, защото само те могат да установят и обявят какви са причините за горните разминавания - технически, методически или престъпни. Но у нас всеки лъжец, обявил се за политик, може да говори небивалици без да му бъде потърсена сметка.

2099

3

Mateevk

28.04 2024 в 11:27

Тази продължава да лъже най-нагло. Пази боже от такива! Тя тръгна да обжалва, сега Терзиев протака. накрая ще каже, че на Терзиев му е трябвало време, за да заличи следите от "манипулирането". А всъщност той е много по-ощетеният от двамата. За него в секционните протоколи са отчетени 885 машинни гласа по-малко, а за нея 205 гласа. Няма 300 манипулирани резултати!!! Има голям брой секции с машинно гласуване, в които има разлики /предимно несъществени и само няколко са напълно обърнати резултати, но във вреда на Терзиев/ между отчетените в паметта на машините гласове и тези в секционните протоколи, които обаче са единствено валидни. Но целта на Григорова беше съвсем друга - да убие и малкото останало доверие на избирателя в изборния процес чрез долнопробни лъжи и внушения. Последните обаче услужливо се разпространяват от медиите вместо лъжкинята да бъде изобличена незабавно и то с факти.

3714

2

GB

28.04 2024 в 10:48

"Нинова се опита да счупи лявата коалиция още преди местните избори". (В. Григорова).

А Григорова се опитва да счупи дясното пространство преди парламентарните избори на България и на ЕС.

9347

1

Анализи

28.04 2024 в 10:47

Щом тая е лидер на нещо, Боже, пази България.
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews