ГЕРБ спаси "Шоуто на Слави" от обидени депутати

OFFNews 13 януари 2017 в 13:07 15739 8

Снимка Шоуто на Слави архив

Депутатите не успяха да се обединят за обща декларация против "Шоуто на Слави". Цецка Цачева свика извънреден председателски съвет във връзка с обидите в предаването срещу народните представители, които не подкрепиха разглеждането в пленарна зала на референдума и мажоритарния вот. 

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че те не са подкрепили действия срещу предаването и декларации от страна на депутатите.

"ГЕРБ е на мнение, че не трябва да взимаме страна и ако погледнем в логичен вид, връщайки се по-назад, знаем, че всички са били обругавани. Ние се разграничихме и нямаше единна позиция, която да възложи на председателя на парламента да сезира съответните органи. Не трябва да взимаме отношение относно едно шоу. Откакто съм в политиката, са излизали много неверни неща, както за мен, така и за нашия лидер и партията. Когато има нещо лично и прецениш, завеждаш дело за клевета. Представете си, ако парламентът излезе с позиция - ще създадем негативна енергия и противопоставяне. Не искам да провокираме омраза и разделение. Всеки един с поведението си, трябва да се придържа към единение. Обществото трябва да прецени кое е редно само.

Обругана беше и президентската институция с късането на снимката на президента Плевнелиев в същото предаване, но тогава парламентът не реагира. Имаше обругаване и на конституционни съдии и отново нямаше реакция. Така че не е правилно и сега да се прави това и да се създава противопоставяне.. ГЕРБ беше в тези години най-обиждана и беше част от сюжета на предаването и тогава не е стоял този въпрос на дневен ред", заяви Цветанов. 

Сценаристът Тошко Йорданов на 11 януари: 

Не съм вярвал, че някога ще кажа добри думи за депутатите от ГЕРБ. Както и за четирима от БДЦ и двама независими. Не знам дали днес гласуваха по съвест или с надежда за следващите избори, но това няма абсолютно никакво значение. Важното е, че постъпиха правилно. За разлика от тях, днес в българското Народно събрание присъстваха 103-ма алчни, страхливи, некадърни, прости, позорни, жалки, лъжливи, отвратителни, вонящи, продажни, корумпирани, крадливи, мръсни, гнусни, тъпи, ненужни, вредни човечета. Заради такива като вас по света стават революции. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13056

8

Какавидков

13.01 2017 в 16:50

Творецът е казал, че Тошко е име на маймуна.
Напъните на маймуната с простотия да мине за човек са неуспешни.

20696

7

Новак

13.01 2017 в 16:13

Като оставим настрана емоциите и грубия език, надявам се, че в обществото е започнало отрезвяване по отношение на референдума и резултатите от него.
Ясно е, че всички искаме промяна, ясно е, че това което е в момента не се търпи. Но промените трябва да са обмислени и планирани. Знаем, че много често по-гласовитите и нахлните печелят, но това не значи, че са били прави.
Толкова години се възмущавахме, че всяка управляваща клика променяше изборните правила в последния момент с надеждата да спечели служебно предимство. И почти никой не успяваше.
Извън съмнение е циничното, просташко и нагло поведение на герберастите. Ако спечелят ще бъде жалко най-вече за тези, които са се поддали на тази тъпа манипулация - поне да лъжеха интелигентно.
След като предизвикаха този хаус в държавата, след като разиграваха сценки с мандатите, изведнъж решиха, че в 12 без 5 трябва да преобърнат изборната система. От ясно по-ясно е, че предложенията им в по-голямата си част са некадърни и популистки - те толкова могат и толкова знаят. Кресливи и алчни тъпанари е имало и винаги ще има. Въпросът е докога ще им даваме да ни управляват и тъпчат?

29216

6

Лопе де Вега

13.01 2017 в 15:47

Вече дълги години не гледам това шоу и не го обсъждам, но ме впечатли изискания език на този тошко. Такъв трябва да бъде един истински сценарист - владеещ до съвършенство псувните и мръсотиите. Браво, тошко! С такива тошковци бързо ще настигнем и надминем!

Поздрав!

12014

5

ognian123

13.01 2017 в 15:32

Пошло, много пошло.Славчо учиндолски и неговите самозабравили се сценаристи ще се облагодетелстват от властта, чрез сътрудничество с ББ.Добре изиграно ,но отвратително за тъй „скъпия им народ ”

20696

4

Новак

13.01 2017 в 14:32

Само се чудя дали малоумниците като Вейофчо ще достигнат критичната маса на изборите , за да оставят Тиквун да се упражнява?
Самият факт, че човекоподобен може да мисли по този начин вече говори достатъчно докъде е достигнало затъпяването на народа.

11977

3

МБ

13.01 2017 в 14:18

Очертава се трайна вечна дружба между Бойко и Слави. Дългия прави партия и привнася за изборите 5-6 процента за пожарникаря. Старата вражда е забравена, Бойко дава градинката в София, Слави построява билдинга. Заради красивата осанка и високия ръст (много е представителен) Слави става външен министър, влъхвите му от снимката – зам министри, само Иво Сиромахов – гл. редактор на в-к Стършел (така прави Слави – най-приближените трябва да се държат по-настрана, за да не го изместят). И като понавлязат в материала и се поокопитят, след 4-5 месеца… леле, леле, след 4-5 месеца почват яко да пълнят гушите.

Дали е възможно да стане така, а???!!!