Кунева отрече да преговаря с Борисов за постове

ОFFNews 07 октомври 2014 в 17:01 3722 11

Меглена Кунева.
Меглена Кунева.

 "Движение България на гражданите" заяви в прессъобщение до медиите, че не преговаря с Бойко Борисов за ръководителни постове в бъдещия парламент и че лидерът на ГЕРБ си измисля подобни дискусии.

Опровержението идва във връзка с думите на Борисов, че "ако хората на Кунева са готови да се ангажират с решаването на проблемите в образованието, бих приел техния вариант за министър в този сектор".

От партията на Меглена Кунева припомнят, че мандат за правителство все още не е връчен на нито една политическа сила и не е редно все още да се правят такива предложения.

Кунева заяви, че първо ще свика националното и изпълнително ръководство на партията, като призова и останалите партии в Реформаторския блок да направят същото, и едва след това ще може да се приемат покани за разговори, ако такива бъдат отправени.

Това е причината Движението на този етап да концентрира усилията си само върху консолидацията на коалицията Реформаторски блок и намирането на най-подходящо решение за бъдещето на България, се посочва още в съобщението.

Настояваме да не се правят спекулации, в които да се замесва името на ДБГ, категорични са от партията на Кунева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews