Георги Кадиев: Естествено, че ще подслушват протестиращи

ОFFNews Последна промяна на 10 февруари 2015 в 19:23 6945 13

Георги Кадиев.

Снимка БГНЕС

Георги Кадиев.

"Всъщност изначално не разбрах драмата с протестиращите, че били подслушвани. Естествено, че ще бъдат, поне някои от тях. Нали атакуваха парламента, нали хвърляха камъни наред с мирни протести - как няма да иска полицията да знае какво замислят".

Това написа във Фейсбук депутатът от БСП Георги Кадиев, като добави, че той лично е приел факта, че щом е приел да е политик, ще бъде подслушван.

"Все едно да искаме МВР да не разработва агитките... Естествено, когато е по закон, а не просто за да ни гледат под чаршафите", казва той.

"А сега се оказа, че разработка "Червеи" въобще не била за тях, а за корумпирани полицаи. Йовчев е абсолютно прав, че Атанасов и вътрешният министър Вучков умишлено заблудиха обществото. Въпросът, на който нямам отговор, е защо го направиха по този глупав начин", пита Кадиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.02 2015 в 10:06

Нямате шанс, червени боклуци! Ако се опитате и дойдете отново на власт, събитията ще се повторят, но този път ще бъде крайно фатално за вас!!!!!!!!!!!!

10.02 2015 в 23:20

Червен боклук!

10.02 2015 в 22:59

абе Гоше , абе каунь ,

това подслушване не е за защита на данъкоплатците от тероризъм !

това е мероприятие на политическа полиция срешу тия , които я хранят

а всеки мандат на комундетата ползва полицията за репресии на противниците на партийната линия

10.02 2015 в 22:27

Кадиев е прав относно това, че няма как да не бъдат подслушвани, стига да е по закон.
Но е в голяма грешка, че се доверява на Йовчев, прокуратура и т.н. вкл. ББ, че всъщност не е имало подслушвания на протестиращи....

10.02 2015 в 22:27

Тази партийка трябва да бъде забранена със закон!

Какво още трябва да се случи, на Българския народ да му уври главата, че тези боклуци не трябва да ги има повече?

10.02 2015 в 21:58

Ами, май-ще се окаже, че няма малко червен боклук, както няма малко бременна жена.

10.02 2015 в 21:28

... кадийката обеснява, че Корумпирани са Онези полюцай, които донасяли на Протестна Мрежа... тях ги разработвал офчев... щото са Корумпирани, антиСистемни дИмек...

хахахахахахахахаха

10.02 2015 в 21:11

Естествено е , да!!! Естествено е , че не се подадохме и не те приехме да се присъединиш към нас, ЧЕРВЕН БОКЛУК!!!

10.02 2015 в 20:59

Това да гледат под чаршафите не е такава вреда, предполагам, че слушалкаджиите в големия си процент са воайори, заради вродени дефицити и това е най-леката им перверзия, но когато се тарашат фирмени компютри, фалшифицира се фирмена кореспонденция и се изнася фирмена информация, понякога струваща стотици милиони, тогава е огромен проблем, щетите могат да многопосочни и има случаи, при които това деяние може да се разглежда по глава първа от наказателния кодекс. Това е само при положение, че има държава, иначе след свръх скандал по глава първа виждаме само леки димки за дезинформация. Жалко, ама какво да чакаш от библиотекарско-сарайската група, освен да осребри слушалките. Предния път другарите като разбраха какво са изнесли си поискаха 10 милиарда, никой не им даде, сега си задигнаха 4 милиарда, вероятно за по-лесно преминаване в нелегалност, ако се наложи.

10.02 2015 в 20:11

Насилствената смяна на властта е тежко престъпление. Това, че в Украйна, Либия, Сирия и Египет се случи същото не значи че е законно и правилно.