Ген. Атанасов: Предсрочен вот, за да не си купят пак властта със заграбеното

OFFNews 05 август 2020 в 11:43 5722 4

Хората излязоха на улицата, протестират и искат много прости неща. Основното от тях е предсрочни избори. 

Това заяви лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов по бТВ. Хората разбраха, че ако отидем на редовни избори, тези които сега контролират властта, ще си я купят отново. Защото те откраднаха толкова много пари, че не знаят
къде да ги държат, каза още ген. Атанасов. 

По думите на съпредседателя на "Демократична България" те подкрепят протестиращите за предсрочни избори, за да се ликвидира възможността Борисов и неговата клика да си купят отново властта.

Според него над 60% от хората в България искат предсрочни избори заради корупционни зависимости на властта от задкулисието на Ахмед Доган. 

Борисов е рожба на коалицията между Симеон Сакскобургогтски и Доган и е на власт, защото именно Доган го крепи. А смяната на министри определи като "панически действия", а просто едни хора на ДПС били сменени с други техни хора. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3023

4

Klinklin

06.08 2020 в 22:43

А джобният генерал какво точно прави с протестите в момента? Няма подкрепата на хората, няма и пари да си купи изборите, за това иска с малката си бойна група от избиратели да свали правителството и да узурпира властта, защото друг начин да се добере

4006

3

Kongoto

06.08 2020 в 16:07

Ама много ясно, че и този и Христо Иванов се точат да са част от управлението ..

3900

2

Billy111

06.08 2020 в 14:24

Разбира се, че ДБ подкрепят предсрочни избори, те подкрепят всяка възможност, която ги приближава до властта, само че дали са подготвени отново за провал.

11719

1

Краси

05.08 2020 в 13:31

Правилно, генерале, но хайде и вие малко се позасилете, ако ще управлявате. Защото заради вас ходим на протести всеки ден - искаме вие да сте най-силната партия в следващия парламент и да сформирате следващото правителство.
За съжаление не виждаме непрекъснато ваши хора там да насърчават протеста и да говорят с хората. А тези, които ще ви избират, ще искат да чуят вашата програма, вашите предложения за реформи, какъв управленски екип ще съставите и още много подобни неща.
За да преборите ГЕРБ, БСП и другите палячовци, които се гласят да участват в изборите, трябва да работите сериозно, няма да стане само с ефектни PR акции в Росенец и Бояна.