Гей с вибратор на хибридна война с "Да, България!"

OFFNews Последна промяна на 13 февруари 2017 в 20:24 18476 10

Снимка Сергей Антонов

Още три жалби са внесени в ЦИК срещу регистрацията на "Да, България!", показва справка в сайта на комисията.

Най-скандалната от трите жалби е подписана от Яне Георгиев Янев (имената съвпадат с тези на лидера на РЗС, но вероятно става въпрос за спекулация с лични данни) и напомня прийоми, използвани в хибридната война и черния PR.

Жалбоподателят, подписал се като Яне Янев, се оплаква, че коалиция със "Зелените" била неприемлива, защото "едно е гей, съвсем друго е горски и трябва да се прави разлика".

Публикуваме факсимиле от жалбата:

Друга жалба срещу регистрацията на коалиция "Движение Да България" е подадена от "Таймс Медия" ЕООД с управител Вяра Георгиева Васева. В нея се посочва:

Трета жалба, подадена от името на Цветан Петков Петков, също атакува решението на ЦИК за регистрация на коалиция "Движение Да България". В нея пише:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42250

14

Denis Rizanov

14.02 2017 в 09:11

Ей заради такива случки смятам, че в имената на политически партии и сдружения, както и в имената на търговски дружества не трябва да присъства името на страната ни!
От едната страна "гей с вибратор" от другагата "Да! България". Да си се кръстят както искат там разните платени нпо-шишарки със или без страпони и вибратори по тях и в тях, НО ДА НЕ ПРИСЪСТВА България на един ред до тях!
За платените шорошоЕн-Джи$о-та пък трябва да е абсолютно забранено!

8990

11

KLMNT

14.02 2017 в 00:28

Може със сигурност да се твърди,че за изминалите 26 години,комунистите пропили се във всяка партия са спънали България да се развива като нормална държава.И това ще продължава да е така,защото продължава да се плюе по ДаБГ и Нова република,които искат радикална съдебна реформа.Българинът няма проблем да управлява герб или бсп,но те категорично няма да направят тази промяна,понеже са с изцапани до лактите ръце.Разберете,че КОРУПЦИЯТА е това,което спира европари и инвестиции.Защо пак тях ще ги избираме?!?НЕ мисля ,че има логичен отгговор на този въпрос.Не може всички да са мазохисти.

13277

9

66

13.02 2017 в 23:07

В последните дни на Първата световна война, през 1918 отделението на майор Луков е на позиция край Кюстендил. След пробивът на Добро поле избухва т.нар. „войнишко въстание“. Войниците на Луков напускат поста си и тръгват с бунтовните тълпи към Радомир. Майорът остава сам с 4 оръдия. Смрачава се, а срещу него настъпва сръбски пехотен полк. Тогава Христо Луков, съвсем сам започва да стреля като обезумял последователно с 4-те оръдия. Сърбите не знаят каква сила има насреща им и спират настъплението. Стрелбата трае цяла нощ без прекъсване. На другият ден е сключено примирие и е очертана границата между българската и сръбската позиция. Сърбите не вярват, че срещу тях цяла нощ е бълвал огън един единствен човек. Кюстендил остава в България, отсам чертата. Представете си как се е чувствал този човек! Целият свят е рухнал пред очите му. Идеалите, в които е възпитаван и на които е служил са претърпели пълен крах.
Пагонът е опозорен от масово дезертьорство
https://goo.gl/oo1i1C