"Един от първите големи имигранти в България е хан Аспарух"

OFFNews Последна промяна на 10 септември 2015 в 22:08 13420 48

Нека да си дадем сметка, че България е създадена благодарение на миграцията и един от първите големи имигранти в България е хан Аспарух. Цялото човечество се движи непрекъснато и ние не трябва да се плашим от това, заяви пред БНТ бившият външен министър Соломон Паси.

Така е било от самото начало, още от Адам и Ева, подчерта Паси.

Той отбеляза, че в Африка населението расте много бързо и до края на века вероятно ще достигне около 4-5 милиарда души. Огромната част от тези хора ще предпочетат да живеят на по-добро място, каквото е ЕС.

Затова трябва да бъдем готови за една много солидна бежанска вълна в следващите 10-15 години. Миграцията е съвсем естествен процес, зародил се още в зората на човечеството, той не може да бъде спрян, каза Паси.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.09 2015 в 08:21

Да не би Аспарух да е поискал убежище от Византия и статут на бежанец бе тикво куха! Александър Македонски, Атила,Чингис хан.....и те ли са емигранти бе малоумнико? Срам ме е, че такъв некомпетентен човек ни е бил външен министър, срам ме е!

12.09 2015 в 21:10

Соломончо Паси ти гадно мазно еврейче. ми като няма нищо страшно от миграцията що не си ги прибверете в израел тези Сирийци бе гадна еврейска гнида? хем няма да бият толкова път до Европа . хем и после като свърши войната са си близо до дома и бързо ще се върнат. ти гадна ционистка невестулка. кажи какъв е плана за наводняване на Европа с тази сган от ислямски идиоти? искате да запалите и унищожите Европа с етнически конфликт? или искате да си го върнете на Германия за холокоста? ама защо от това трябва да страда България дето ви спаси гнусните еврейски задници от газовите камери ?

12.09 2015 в 12:52

Глишев, връщай се от дупката, от която си изпълзял!

12.09 2015 в 00:24

ТОВА Е АБСУРДАЛНО - ДА БЪДЕ ПОДКРЕПЯНА ВСЯКА ПРЕСЕЛЕНСКА ГОТОВАНКОВЩИНА - ОТ РЕСУРСНО ОБЕЗПЕЧМЕНИ ЗЕМИ - КЪМ РЕСУРСНО НЕОБЕЗПЕЧЕНИ?

12.09 2015 в 00:20

не мога да разбера откога Ес приема всеки емигрант желаещ по-добър живот,ами нали е съюз от държави-това значи ли,че няма външни граници и е разграден двор...този гнус еврейски ни подготвя да си знаем,че ще става квот ще става..

11.09 2015 в 22:20

До nemec:
Паси не е предател, защото не е българин и никога не е бил. За България е шпионин, агент, диверсант, но предател може да бъде само ако предаде Израел.

11.09 2015 в 20:35

гнусното еврейско изчадие Соломон Паси взел да лее мозък относно емигрантите. а как е създаен Израел бе гаден ционистки боклук? с еднодневната война бяха заграбени територии от Палестина. в синагогите по цял свят еврейската паплач е отивала и е изпразвала джобовете си за да се финансира тази операция. Хан Аспарух е дошъл тук и е създал съюз със славяните и траките за да дадат отпор на лицемерните византийци и Римляни. докато шибаната ви прехвалена Америка е създадена след геноцид над индианците. така че айде стига сте ревали за холокоста защото за разлика от вашата гадна еврейска паплач има народи които напълно са изчезнали ХАИЛ ХИТЛЕР - да ви беше изтрепал всичките. какво му трябваше да се захваща с руснаците!! мама ви гадни паразити еврейски !!!

11.09 2015 в 20:08

Хората, които живеят в днешна България, нямат почти нищо общо с народа на Канас Аспарух. Нито генетически, нито културно. Иначе хубави коментари тук. ;)

11.09 2015 в 18:29

Соломон Паси дали си дава сметка, след като ние сме се преселили тук, другите които са били преди нас вече ги няма.

11.09 2015 в 16:05

Паси се прави на интересен,но вече е досаден като конска муха.Той няма познания по история,но се изказва като специалист.Едно празно тенеке,сигурно е останал без работа и се чуди какви глупости да плещи(иначе се води "математик")...Методът му,обаче,е твърде елементарен-пренася модерните времена в древността,в миналото,вместо обратното.Така е,защото е елементарен човечец,толкова му е акълът,семпъл,но с голямо самочувствие.