Quantcast

Джамбазки: Поне от 3 години Цветанов знае за молитвения дом в Люлин

OFFNews Последна промяна на 27 март 2016 в 22:28 3542 3

Ангел Джамбазки

За месчита (мюсюлманския молитвен дом) в Люлин съм уведомил Цветан Цветанов - по времето, когато беше министър на вътрешните работи. Уведомих и министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев и неговия заместник Маринов.

Това съобщи пред Нова телевизия евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Те са уведомени. Тогава тяхната основателна може би молба беше да не го правим публично, да не правим скандал - да привличаме внимание към себе си. Изводите оставям на вас. Ние тогава се съобразихме - не правихме политическо заявление, а уведомихме държавата, както смятаме, че е редно, каза евродепутатът.

Брюксел е европейската столица на мюсюлманския радикализъм. Това е сърцето на Еврабия. Фактически е невъзможно да накараш хора, които са твърде различни, да пеят „Одата на радостта”, коментира още Джамбазки и добави: „Белгийската държава не се пази, не защото не може, а защото няма политическо решение това да се прави".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.03 2016 в 08:48ГАРАНТИРАНО ОТ герп!

28.03 2016 в 01:24

Бях потресена преди 4 години като разбрах,че в една никаква постройка араби ходят да се молят.Виждала съм и дипломатически автомобили.Точно до Кауфланд в Люлин е.Цигани,араби...лекичко, полекичко ще ни асимилират.

27.03 2016 в 23:32

Е как да приберат циганите ,ходещи там ,после ще дойдат избори и ще разчитат имамите там да ги карат да гласуват за управляващите евроатлантически партии,всичко е навързано ;)!!!!