Джамбазки: Не е много умно Симеонов да обявява война на медиите

OFFNews 08 октомври 2017 в 09:40 6013 4

Не е много умно да се обявява война на медиите, аз бих избрал други изразни средства, заяви зам.-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки в коментар на ултиматума на вицепремиера Валери Симеонов към четири медии.

Симеонов даде 24 часа на bTV, Нова телевизия, БНТ и БНР даму се извинят, като в противен случай заплаши да ги съди, тъй като според него е обект на клеветническа кампания. 

"Така е преценил, така е направил, аз бих избрал други изразни средства. Симеонов е водач на партия, която е част от нашата коалиция, така че ситуацията за нас е деликатна и се въздържам от коментар", допълни Джамбазки пред bTV.

На въпрос дали Патриотите ще загубят от войната с медиите Джамбазки посочи, че тази война не е негова и носи отговорност само за ВМРО. 

"Времето ще покаже какво ще се случи", посочи той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

4

Hissarion

09.10 2017 в 09:55

Джамбазко се е засрамил от Далавери?! Отиде в Европата и видя култура, та сега го е срам от тукашните си авери.

13507

3

Няма място за притеснение, медиите са под контрол.

25665

2

Victimized

08.10 2017 в 11:43

"На въпрос дали Патриотите ще загубят от войната с медиите Джамбазки посочи, че тази война не е негова и носи отговорност само за ВМРО. "

"Така е преценил, така е направил, аз бих избрал други изразни средства. Симеонов е водач на партия, която е част от нашата коалиция, така че ситуацията за нас е деликатна и се въздържам от коментар"

Ангеле, вашия водач и тоя посерко убиха всички ваши бъдещи шансове за управление . Без значение дали сте ВМРО, АТАКА или НФСБ.
Никаква политика не правите, само създавате полемика. Излишна при това.
Винаги съм бил за да има една силно представена про-национална партия, но вие не сте про-национални, вие сте най-големите слагачи. Ти се слагаш в ЕК, а партньорите ти тук феодалстват и обират на Бибитко трохите, докато му ближат дебелия задник ......

6947

1

theprofet

08.10 2017 в 10:21

...че кога МИЛИЦИОНЕРСКА кратуна е родила нещо умно???