Дончева: Ако най-добрите гримьори са произвели този вид на Слави, работата не е добре

OFFNews 20 юли 2021 в 19:21 47512 3

"Аз мога да си направя изводи от състоянието на Трифонов от това, което видях на записа, знаейки, че телевизия 7/8 има най-добрите гримьори. Ако най-добрите гримьори са произвели този вид на Слави Трифонов, работата не е добре", каза Татяна Дончева пред бТВ.

Според нея Слави Трифонов не трябва да е решаващ фактор.

"Има парламентарна група. Тази група е била 90% в предишния състав. Видяла е трудностите, видяла е проблемите, когато някой със сила се опитва да налага дневен ред. Видяла е и противника очи в очи, в близък план", смята Дончева.

По думите й тонът на Филип Станев дава надежди, че в парламентарната група на Има такъв народ ще се създаде лидерско ядро, което ще поеме отговорност за пътя на групата: "Това няма да бъде Слави Трифонов. Независимо, че симпатията към ИТН е продиктувана от симпатия към него, особено от младото поколение".

Дончева заяви, че за нея е много важно да се възстанови парламентарният дух, което значи по-малко пререкания по време на парламентарните процедури. 

Попитана дали от коалиция "Изправи се! Ние идваме!" отново ще предложат да се създаде Комисия по ревизия, тя коментира:

"Ще предложим. Но искам да се разберем за следното: онази Комисия по ревизията, която функционираше, когато още не беше отхлупена кутията на нарушенията в предишното управление, имаше едно значение. Когато вече е минала кампанията, когато е работило служебното правителство и от администрацията могат да се извадят нови факти, тази Комисия не може да има такова значение". 

Татяна Дончева каза още, че е много важно държавните институции да започнат да си вършат работата с разбирането, че пред закона всички трябва да са равни. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови