Десислава Иванчева и Коцето Калки водят по две листи

OFFNews 04 март 2021 в 14:47 5464 0

Костадин Георгиев-Коцето Калки и бившият кмет на столичния район "Младост" Десислава Иванчева повеждат листи от гражданската квота на партията "Общество за Нова България". 

Основателят на легендарната група "Медикус" ще търси подкрепата на избирателите в Бургас и в Пазарджик. Задържаната под домашен арест Десислава Иванчева тръгва към парламентарната трибуна от 23 и 24 избирателни райони в София, в които освен "Младост" влизат Витоша, Изгрев, Красно село, Лозенец, Панчарево, Студентски, Триадица, Възраждане, Искър, Кремиковци, Оборище, Подуяне, Сердика, Слатина и Средец. 

Десислава Иванчева счита, че влизането в Народното събрание на Общество за Нова България съвсем не е химера и припомня, че на последните избори тя сама получи доверие на над 30 000 избиратели. 

Освен Костадин Георгиев и Десислава Иванчева, водачи на листите са хора изявени в различни области. През следващите дни те ще бъдат представени, както и изборната платформа. Самата Иванчева вече загатна, че кампанията ѝ ще бъде доста нестандартна, като обяви, че една от целите ѝ е легализиране на медицинската марихуана. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews