"Дай Боже да оздравее, но вече няма да е областен управител"

OFFNews 08 август 2015 в 14:45 9422 8

Снимка БГНЕС

Вече съм го отстранил. Вече не е областен управител. Дай Боже да се оправи, да оздравее, но в държавната администрация няма да работи. А като нарушител ще си носи отговорността.

Това заяви премиерът Борисов по адрес на областния управител на Разград. През нощта на 5 август Петър Василев катастрофира тежко, докато шофира пиян.

На мига е свалено доверието от него, поведението му е недопустимо, коментира премиерът, който днес бе в Бургас.

Относно публикациите за срутване на части от АМ „Струма“ Борисов каза: "Измислят си нещо, след това го пишат. Не разбирам този мазохизъм, който българите притежават, но преди една седмица с часове пътувахме между селата, душата извадих на строителите, за да пуснем не с ден, не с месец, а час по-рано, за да може и хората, които са в Бургас, други в Гърция, да се почувстват добре. Когато не могат да намерят кусур обаче те си измислят такъв, защото ние обещахме на селата, не само да инвестираме в пътищата, но и да им дадем възможност и те да се качат на магистралата, както и на Белокопитово".

В Италия, видяхте, им падна цяла магистрала – една дума не казаха, твърди лидерът на ГЕРБ.

Той каза още, че теренът под цялата магистрала е тежък, почвите са различни по състав и се „движат“.

Строителите са местили трасето, поставяли са пилони и в крайна сметка, вместо благодарности, са получили нападки, заяви Бойко Борисов и добави:

„Да им направя един знак „СТОП“. С табели „Спри, огледай се, ослушай се, като сурикатче и тогава премини“. Като им направихме естакада – била им сложна пък естакадата сега. Затова – четеш табелите и минаваш".

Бойко Борисов откри в Бургас бреговия център за управление на корабоплаването. Трафик – кулата във Варна ще бъде официално пусната другата събота и така ще се спре контрабандата на горива, която се прави през кораби в открито море, твърди министър-председателят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!