Quantcast

„Чувство за срам нямам”

OFFNews Последна промяна на 21 май 2014 в 10:08 1734 20

„Чувство за срам нямам”, така депутатът от ГЕРБ Даниел Георгиев коментира пред Нова телевизия миграцията си от ГЕРБ в "България без цензцура" и обратно. 

Само няколко часа след като обяви, че остава в ГЕРБ Георгиев отиде на предизборен митинг на партията на Бареков, за да му пожелае успех и да изчистят спекулациите по случая.  

„Един субект чака от месеци наред да входирам подобно заявление. Така показах, че не ме е страх нито от единия, нито от другия ход, но държа на втория”, обясни депутатът.

Той беше категоричен, че не са му предлагали пари, за да напусне ГЕРБ. „Нито една партийна централа не разполага с толкова пари, по простата причина, че не съм за продан”, заяви той. И допълни: „Не мога да си обясня защо има такъв интерес към мен, не мисля, че заслужавам такова огромно внимание”.

Малко по-късно депутатът даде интервю и за bTV. На въпрос на водещите на сутрешния блок има ли самочувствие на успешен депутат той отговори: "Колкото и нескромно да звучи, имам" и като свой най-голям успех посочи построяването спортна зала в Ботевград. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.05 2014 в 14:00

При толкова политически проститутки вече си имаме и политическа курва. Да ни е честито!
Лудньо, то човек хептен без език не може. Тоя български не знае, та може да знае американски! (Майтап, де!)
Арх., не забравяй, че първият преметнал се дупетатин беше един Лъчо, бивше царско мекере, любител на аванта телефони и пръв бойколизец в предишното народно събрание.
Г-н Иванов, ако има по-добро, то не желае да се цапа около такива ... като сегашните. Самите вождове не искат по-добро, защото не могат да го управляват толкова лесно, като тая, любителката.
Тоест, всичко ни е наред с едно изключение - ние, избирателите !!!
Поздрав!

21.05 2014 в 13:51

Тези, които с такова задоволство пишат срещу ГЕРБ, как не им идва наум, че номерът с Д.Георгиев е спретнат именно от Борисов. Понеже Бареков се оля от един месец да коментира как още един гербер щял да отиде при него, снощната комедийна сценка беше за урок как човек отвреме-навреме трябва да слиза и на земята. Бареков, който се е разпищовил като джамбазин, си помисли, че с парите на кукловодите си може да купи всеки и всичко. Е, ГЕРБ му показа, че понякога и с пари не всичко може да е твое.

21.05 2014 в 12:41

Такива крадливи говньовци са гербаджиите и продължават да се натискат за възможности за още по-голямо крадене,и апартаментите са малко,и гората е малко,изобщо на големия Гъз,Бойко Б. и сто тояги са малко-той за това е голям,всъщност той е по-голям простак отколкото Гъз,ама при нас е така,повече са простаците.

21.05 2014 в 12:14

Ако няма от какво да се срамува

21.05 2014 в 11:54

Ще кажа само, че тази сапунка разкри в целия блясък какво представлява шайката тиквеници, които незнайно защо се наричат ГЕРБ, а са си едни най-долнопробни и тъпи селски вулии!Не ми се мисли какъв е електората им....:)))

Ама не се чудя като им гледам двамата стожери!!

Тъпак до тъпака мила моя майно ле.

21.05 2014 в 11:42

На този дебил мястото му е точно при останалите дебили на Бареков, въобще няма смисъл да се връща в ГЕРБ, въпросът е наистина ЗАЩО и кой е отговорен за кадровата политика в ГЕРБ!

21.05 2014 в 11:28

Мда, ако всички бисери на гърбавите се съберат на едно място, то някакъв нов език ще трябва да се пръкне, като -> милиционеро-идотски например.

21.05 2014 в 11:28

Наистина ли няма нищо по-добро, което да участва в правене на закони? Не може ли поне да ги вземат с умения да говорят или поне да ги учат след това?

21.05 2014 в 11:26

//„Чувство за срам нямам”//

Малей, е нямам думи -> комунидил дебил -> чувство за срам няма, та то всички сте опериране още при раждането от тази срамна болест.

И някъде прочетох че бил икономист че и английски и немски знаел....можеше и да повярвам, ако не разбрах че българският му е много труден.

21.05 2014 в 11:24

Депутат е най-долната професия в България :)