„Чувство за срам нямам”

OFFNews 21 май 2014 в 10:08 2401 20

„Чувство за срам нямам”, така депутатът от ГЕРБ Даниел Георгиев коментира пред Нова телевизия миграцията си от ГЕРБ в "България без цензцура" и обратно. 

Само няколко часа след като обяви, че остава в ГЕРБ Георгиев отиде на предизборен митинг на партията на Бареков, за да му пожелае успех и да изчистят спекулациите по случая.  

„Един субект чака от месеци наред да входирам подобно заявление. Така показах, че не ме е страх нито от единия, нито от другия ход, но държа на втория”, обясни депутатът.

Той беше категоричен, че не са му предлагали пари, за да напусне ГЕРБ. „Нито една партийна централа не разполага с толкова пари, по простата причина, че не съм за продан”, заяви той. И допълни: „Не мога да си обясня защо има такъв интерес към мен, не мисля, че заслужавам такова огромно внимание”.

Малко по-късно депутатът даде интервю и за bTV. На въпрос на водещите на сутрешния блок има ли самочувствие на успешен депутат той отговори: "Колкото и нескромно да звучи, имам" и като свой най-голям успех посочи построяването спортна зала в Ботевград. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!