Quantcast

БСП: Първо ремонт на кабинета, после ще видим

Да внимаваме да не предозираме кафетата, за да не развалим сърцето, предупреди Янаки Стоилов

Нели Чолашка Последна промяна на 05 юни 2014 в 12:39 8053 22

Янаки Стоилов

Първо ще бъдат направени промени в кабинета и според това дали те ще бъдат възприети, дали ще се постигнат по тях конкретни резултати предстоящите месеци ще зависи дали е оправдано и колко да продължи животът на правителството и на парламента.

Това беше коментарът на Янаки Стоилов, който беше излъчен от БСП да обяви позицията на БСП изявлението на лидера на ДПС Лютви Местан, който насрочи предсрочни избори за края на тази година.

Лидерът на левицата Сергей Станишев не беше днес в парламента, а Михаил Миков избяга от журналистите с обяснението, че има среща.

"Ръководим се от интересите на страната и на нашите избиратели. В момента пред България има важни задачи. Ние сме готови да направим всичко, което зависи от нас за намирането на положителен изход от тях и това ще зависи, както от нашите усилия, така и на партньорите ни в правителството.

Ако тези задачи в голямата си част не бъдат възприети, ако те бъдат оспорвани и отхвърлени, ние нямаме основание да заявяваме подкрепа. Така, че нашата цел е да се постигне стабилност, но не просто чрез разговори за различните варианти на изборите, а за изпълнението на конкретни ангажименти", обясни Стоилов.

По думите му БСП не предоставя избори до края на годината.

Изявлението на Местан той вижда като 1х2 на езика на залаганията, което предлагало всички възможни отговори - избори в края на гадината, избори по-рано и по-късно от края на годината. 

Стоилов напомни, че БСП е мандатоносител и носи по-голямата отговорност.

Другото, което също искам да кажа, да внимаваме да не предозираме кафетата, за да не развалим сърцето, предупреди той. Коментарът беше насочен към лидерът на ДПС Лютви Местан, който преди време публично пи кафе с лидера ГЕРБ Бойко Борисов в Кърджaли. 

Ние не поставяме никакви ултиматуми, продължаваме да сме конструктивни партньори, каза социалистът. Той отрече да се поставя като залог въпросът Сергей Станишев да стане българският еврокомисар.

Янаки Стоилов призна, че кабинетът на Пламен Орешарски има малък шанс за пълен мандат и отрече да се водят преговори 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.06 2014 в 16:34

ТОВА МОМЧЕ ГО ИМАХ ЗА умен човек но изглежда тези 20 години в НСда стоиш явно срасваш се с обстановката иништо не ти прави впечатление че БГ загива . затова е време да се оттегли както Корнезов

05.06 2014 в 23:07

Те лайна не спирали да ядат, но Атака тоя път май само ше се облизва.

05.06 2014 в 23:00

Ако ДПС успее да свали от власт БСП, и двете партии ще си заслужат напълно определението "ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ".

Бочко може да се окаже прав, че си имаме работа с кретени, а не с истински политици.

Много внимателно ще ги наблюдавам как се осират, щото после тия лайна те трябва да си ги изядат.

05.06 2014 в 20:41

Само думите на Местан "КОНТРОЛИРАН, бавен преход" са достатъчни и да ни стане ясно какво са си наумили ДПС. NO comment!!!

05.06 2014 в 18:50

Най много ми хареса физиономията на този на прсконференцията след като известиха резултатите. Сякаш му бяха потънали гемиите, хахаххахаа

05.06 2014 в 18:28

Какво ще видиш, бе Яначко? Най-много да видиш как ви пълним шушонките. Та недей да се надяваш ни на ремонти, ни на виждане, ами вземи с твоя началник и се измети. Най-добре "в място светло, в място злачно, в място прохладно, където няма никаква болка, скръб и въздишка" , както се казва в заупокойните молитви. А ние камък след вас ще хвърлим, да се не върнете и некролог и китка ще ви поставим пред Позитано 20.

05.06 2014 в 17:37

Къв ремот, ве Янаки! Я виж ква песен шти пусна https://www.youtube.com/watch?v=99gPVWzIhGo

05.06 2014 в 16:28

ти му казваш да се маха, щото не харесваш това което върши и как го върши, а той ти обяснява колко има да върши още :)
това ако не е дебелоочие ? ... или да го наречем с БСП-речника "шлифован цинизъм" ...
гледам и чета Местан - не е искрен, няма визия, нищо не казва, несигурен е ... и все повече започва да ми прилича на дядя Саша Лилов.
гледам Данчо Цонев (който, докато депутатстваше дисертация даже написа и защити) - колко е уплашен човекът :О
най-вероятно се задава нещо, за което сън не ги лови.
скоро ще замирише ... за радост миризмата винаги излиза !

05.06 2014 в 16:22

МЪЖКАТА СЕКРЕТАРКА ЯНАКЕТО, СЛЕД КАТО ТОЛКОВА КАФЕТА Е ПОДНЕСЪЛ НА СТАНИШЕВ-КУРАБИЙКИН ЯВНО СЕ СМЯТА ЗА КОМПЕТЕНТЕН ПО ТЕМАТА ЗА КАФЕТАТА :) ПРОЧЕЕ ЕДИН ОТ ОТРОВНИТЕ ПЛЕВЕЛИ КОИТО СТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗТРЪГНАТ Е ПАРАЗИТА ЯНАКЕ "МЪЖКАТА СЕКРЕТАРКА" ЛЕНТЯЙ, НЕКОМПЕТЕНТЕН, ГЛУПОВАТ, СТРАХЛИВ, НЕРЕШИТЕЛЕН. ДА ГО ПРАТЯТ ДОМАКИН В ЕВКСИНОГРАД, УПРАВИТЕЛ НА ПОЧИВНА СТАНЦИЯ.. ...УУПС! ТОВА Е МНОГО ЗА НЕГОВИЯ УМ - ИЛИ НАЙ ДОБРЕ ПОСЛАНИК В БИМБИСТАН!

05.06 2014 в 14:16

Вярно е че дъвката е разтеглива, но и тя се къса в един момент. Има важни задачи...положителен изход...конкретни ангажименти....отговорност...Тези и да ги изхвърляш през прозореца, ще ти казват, че искат да се погрижат за теб отговорно.