Борисов заговори за нов лидер на ГЕРБ

OFFNews 29 декември 2013 в 19:05 8328 15

Бойко Борисов

Снимка ГЕРБ

Бойко Борисов. Снимка: ГЕРБ

Много е важно през февруари да променим Устава на партията, да увеличим броя на заместник-председателите, да вкараме нови хора в Изпълнителната комисия, заяви пред агенция „Фокус” лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Хората са казали, че две глави мислят по-добре от една. А когато са 11, винаги е по-добре. А и в края на краищата всеки има своя зенит, своя предел. Това са кадрите, които постепенно, след две-три [години] или когато прецени партията, че трябва да има нов председател, оттам ще излезе и новият председател. Няма вечни хора или вечни имена. Все пак аз съм близо 15 години непрекъснато в устата на хората. Това ме и уморява, и в края на краищата води до..., това си е голямо напрежение, заяви Борисов.

Искам Изпълнителната комисия и заместник-председателите така да бъдат избрани, че това да са хора с обществено доверие, хора, които тежат на мястото си. И когато се съберем, да се взима така решението, че след това партията да го изпълнява и да знае, че това е колективно, правилно взето решение, след необходимите разисквания и дебати, а не еднолично или решение на няколко души, каза още бившият премиер.

Той уточни, че се предвижда заместник-председателите на ГЕРБ да са трима.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!