БАСТА ще прави евролиста от "честни, свестни и известни”

OFFNews 11 януари 2014 в 11:37 2339 12

Емил Димитров
Емил Димитров

Партията на отцепниците от ГЕРБ Емил Димитров - Емо Фаса и Мирослав Найденов БАСТА ще състави евролиста за изборите през май само от "„честни, свестни и известни” хора, заяви тази сутрин в ефира на bTV Емил Димитров.

„Това ще е гражданска листа на хора свестни и неопетнени, на които ще се чуе гласа им в Европа. Ако има кой да подкрепи принципите ще има коалиране, ако не – ще участваме сами”, категоричен беше Димитров и добави, че който се чувства част от тези принципи нека се яви на разговори с тях.

Емил Димитров отрече и информацията, че БАСТА ще се коалира с движението на Николай Бареков „България без цензура” и заяви, че е било дезинформация.

Емил Димитров допълни, че позицията на БАСТА е, ако не се намерят партии, които да подкрепят техните принципи, ще участват на следващите избори сами.

Запитан ще има ли „ловен сезон за гербаджии“, Димитров заяви: „Не. Ние приемаме читави хора, а политическото номадство, когато става в парламента, е признак, че има нередни неща в партиите, за които понякога се плаща тежка цена“.

По повод финансирането на БАСТА той посочи, че средствата е дал сам от „своя джоб”. „Парите за БАСТА съм ги извадил от моя си джоб, около 20 хил. лв. са. Работил съм 30 г. за да съм добре подсигурен, но не съм богат”, обясни още той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!