Бареков: Помогнете ми да взема повече гласове от ДПС

OFFNews Последна промяна на 23 август 2014 в 12:53 5723 17

Николай Бареков

Не ме пращайте в парламента с по-малко хора отколкото ДПС, примоли се лидерът на "България без цензура" (ББЦ) Николай Бареков на среща с членове и симпатизанти на формацията в Петрич.

Той призова хората да не си дават гласовете за малки партии, защото всеки глас, даден извън ББЦ за малка партиябил вот, който се преразпределя в кошницата на ДПС и ГЕРБ

"Нека сме единни и заедно, за да постигнем резултата, който очакваме. Трябва да удвоим нашите 250 хил. гласа и да ги направим половин милион. Това вече е нещо незаобиколимо и ще е край на ДПС и край на БСП", призова лидерът на ББЦ.

Той обясни още, че не го свърта в Брюксел и предпочитал тежките изпитания в България. Бареков виждал много хора, които искат промяна и една нова партия, която да сложи край на гаврата, която е принуден да търпи народа.

"Какво направиха БСП, ДПС и ГЕРБ за българския народ. Да сте чули някой от тях да говори за хората – не! Те говорят за магистрали и за митници, защото там се краде. Борисов иска да се върне във властта през задния вход с помощта на ДПС, но ББЦ ще им развали сметките", предупреди Бареков.

"Не може да бъдат избирани от вас, а после да стават най-богатите българи. Не съм съгласен да гласувате за хора, които да стават после милиардери. ГЕРБ и ДПС се прегърнаха, защото видяха, че се задава една голяма опасност и това сме ние. А какво направиха БСП – една година замитаха следите на Борисов, кражбите продължиха и се продадоха на ДПС. ББЦ, която ще влезе в българския парламент, ще определи какво управление заслужава България и каква да е съдбата на онези, които досега ни управляваха", попита лидерът на ББЦ.

Николай Бареков обяви, че е бил "брутално" излъган от т. нар. войводи (ВМРО), добави той.

"Не може да предаваш партньорите си, особено, когато те хвърлят в най-тежката битка. Не е нормално когато ДПС гръмне с първата медийна пушка, ти да избягаш. При нас сега са хората от ЛИДЕР и те ще ни помогнат, а те могат много. В коалицията имаме една цел – развитие на българската икономика. Ако в следващите години не разкрием 1 млн. работни места, губим младото поколение", каза още Бареков.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.08 2014 в 23:17

Завалииското посмешище, започнал да се моли... ама той вече е готов и дудуци да прави по мегданите.

23.08 2014 в 18:23

Да ти помогне КОЙ.Нали сте от едно котило.

23.08 2014 в 17:44

Г-н Гюбреков, като призовавате да не гласуваме за малки партии, кажете Вашата колко е голяма? Защото чух оттук-оттам, че нещо се топи много бързо.

23.08 2014 в 17:05

Това е шизофренията-Пеевски му нарежда по телефона, Цветан Василев му даде пари да направи партия и да купува гласове и то най много от всички а плюе ДПС!!! За по умните е ясно че Цензурата е ДПС2 и ще бъде патерицата на Местан!

23.08 2014 в 15:16

Лидерът на "Бълария без цензура" Николай Бареков се похвали с млад поет в редиците на младежкото движение на своята партия.

"Зам.-председателят на областната младежката организация на ББЦ в Пазарджик и председател на МББЦ-Ракитово Милен Шехтов е автор на редица стихотворения и есета, в които основна тема са патриотизмът и родолюбието", се казва в изявлението на сайта на Бареков.

Шехтов споделя, че влизането му в редиците на МББЦ е с една основна цел – изграждане на доверие между политическите лица и обикновените хора, което според него отдавна е изгубено.

„Ние, ръководството на МББЦ – Пазарджик, смятаме, че между нас и хората, с които ще водим разговори, не трябва да има дистанция. Формално ние сме председателите, но водеща фигура в нашата дейност е народът, обикновените хора, които сме решени да поведем след нас“, твърди Шехтов.

Според сайта талантът си да пише той открива в ранна детска възраст. Едва 7-годишен той започва да пише стихотворения.

За себе си Милен Шехтов казва, че е патриот по душа, поради което тематиката в неговото творчество винаги е била насочена към богатото историческото наследство, което притежава България.

„Младите напускат родината. Всеки казва: „По-добре да съм сит гурбетчия, отколкото гладен патриот“, възмущава се Шехтов и споделя, че за него това са слаби характери.

„Не разбирам как все още има хора, които вярват на тези политици. Представителите на политическия елит през последните 25 години единствено грабят и разрушават държавата“, смята Шехтов.

Според него единствено ББЦ и лидер като Николай Бареков може да промени тази порочна практика.

Представяме ви едно от неговите стихотворения:

БЪЛГАРИЙО

Българийо, люлка на Балканите

Българийо, бди над нас младите

Българийо, вечна и неповторима

Българийо, голяма и непобедима

Българийо, държава силна и велика

Българийо, едно врабче ти чурулика

Българийо, живей за да живеем ние

Българийо, засмей за да се смеем ние

Българийо, изстрадала и окървавена

Българийо, Йордания от теб е по-червена

Българийо, кълна се да те защитавам

Българийо, лъжците няма да ги оправдавам

Българийо, милея всеки ден за тебе

Българийо, нуждаеш се от мене

Българийо, остава пламъка надежда

Българийо, паричното ни мъчи май изглежда

Българийо, ранена и опустошена

Българийо, снижена и ожесточена

Българийо, тъжна е за теб нощта

Българийо, угасва бавно и свещта

Българийо, фантазия за умовете

Българийо, харизма си за боговете

Българийо, цинизмът случайно настани се

Българийо, човешкото трайно изгуби се

Българийо, шалвари стъпват по земята

Българийо, щадиш ли си децата

Българийо, ъгъл в пирамидата

Българийо, юмрук на барикадата

Българийо, ягуара на бригадата.

23.08 2014 в 14:33

Нещастник. Не го пускат в селото, той пита за къщата на попа.

23.08 2014 в 14:18

Иванов, аз мисля че тези 30+% трябва да станат 99%, защото тази система не работи, на всеки 4 години избираме кой да ни ебе повече или по малко. трябва нов подход, този не работи.

23.08 2014 в 14:13

Според мен просто е важно да идат до урните всички 30+% които нямат желание да гласуват!

23.08 2014 в 14:13

Тоя ще вземе повече гласове за ДПС а не от ДПС.Ми нали е слуга на Мамин Грух Грух.

23.08 2014 в 14:04

А с кой ще управляваш умнико..... пазариш се за новия "златен пръст" на БСП и ДПС, защото пак ще се прегърнат и простят "в името на народа"