Бареков изригна в sms без цензура до Сашо Диков (видео)

OFFNews 30 март 2014 в 18:30 33532 57

Пореден скандал произведе Николай Бареков в ефира на Нова тв снощи в предаването Дикoff. Докато разговаряше с бизнесмена и издател Иво Прокопиев за делата, което той спечели срещу медийната група на Делян Пеевски, водещият Сашо Диков прекъсна интервюто, за да прочете в ефир SMS, изпратен му от лидера на „България без цензура“.

„Ужасно жалък мазник си на този мръсник в студиото. Фелацио след фелацио, срам и за най-древната професия“, гласи съобщението на Бареков, прочетено от Диков.

В отговор водещият се обърна в ефир към автора на съобщението: „Обръщам се към него, за този красавец-умник. Най-после се престраши да дойдеш и да отговориш на въпросите. И стига си се изсулвал при легендите. Ела и честно отговори откъде са ти парите и откъде са парите на твойте 25-годишни сътруднички и не се прави на улав и пред "Сега" и пред моите въпроси. Точка по темата. Всяка наглост и нахалство бареково, дори на Бареков, трябва да има според мен някаква граница.“

„Според мен трябва да бъде игнориран. Той е всъщност един имитатор, той се бори за обратното на това, което казва. И колкото повече стои в медиите, всички му помагат да постигне отровата, която иска да пусне над обществото“, коментира Иво Прокопиев.

Самият Бареков по повод случката по-късно каза, цитиран от няколко сайта: „Няма какво да коментирам тази изцепка, този етюд, това е показателно само по себе си“.

Източниците на финансиране на политическия проект на Бареков засега не са известни, макар самият той непрекъснато да повтаря, че строи „България без цензура“ с лични спестявания от периода, в който беше в ръководството на News7 и ТV7. На финансирането на бъдещата партия бе посветен анализ на вестник "Сега", както и предавания на Диков.

В ръководството на телевизиите, управлявани от Бареков, пръст имаше и мажоритарният собственик на Корпоративна търговска банка Цветан Василев – той се сочи и за автор и инициатор на споразумението на News7 със CNN за обмен на новинарско съдържание преди няколко години. КТБ е кредитор и на „Нова българска медийна група“ на Ирена Кръстева и сина й Делян Пеевски. КТБ и самият Василев по повод различни публикации напоследък усилено обяснява в писма до институции и медийни редакции, че не финансира и не притежава медии, макар че фактите сочат тъкмо обратното. Документи, публикувани тази седмица от сайта „Бивол“ например потвърдиха, че КТБ е финансирала покупката на някои от основните вестници на медийната група преди години.

Вижте запис от предаването (7:30)

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!