Бареков си прибра и движение "Гергьовден"

OFFNews 22 март 2014 в 14:58 9291 10

Николай Бареков и "България без цензура" и ПП "Гергьовден" на Любен Дилов-син подписаха споразумение за сътрудничество днес.

"Гергьовден" е четвъртата партия, която отива под крилото на Бареков. Първи бяха ВМРО, а малко след тях дойде и ред на Земеделския народен съюз.

"При едни следващи парламентарни избори, нищо чудно ние да сме следващите, които да поемем управлението на страната.", бяха първите думи на Бареков след подписването на споразумението. 

”Ако не сме ние, няма да е и Орешарски. Предложението към господата управляващи е следното: всички партии, които излъчат евродепутат, най-вероятно ще бъдат 4 партии с нашата, в най-глобален случай ще бъдат 5, да седнем и заедно да изберем кандидатурата на България за еврокомисар, за да не се стига до скандал като с Румяна Желева.", предложи Бареков.

"България никога не е била в толкова труден момент, в какъвто се намира сега", бяха думите на почетния председател на "Гергьовден" и ТВ водещ Любен Дилов-син.

"„ПП „Движение Гергьовден” винаги е бил там, където приносът може да бъде решаващ. Този политически клуб винаги е участвал в сложни и тежки битки и дълго време имаше желанието и надеждата, че традиционната българска десница би могла да бъде освежена. В момента доверието към всички институции е под 30 процента, при една изключително сложна външна ситуация.", каза още Дилов.

„Ние сме партията в България, която има най-голям процент млади хора до 35 годишна възраст и свои поддръжници. Това е нож с две остриета. Това са хора на ръба на отчаянието. Това са хората, които поемат към Терминал 2. Аз съм много щастлив от това споразумение”, заяви още Бареков.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews