Български евродепутат пита за британците, които живеят на помощи в ЕС

Георги Савчев Последна промяна на 21 януари 2015 в 17:05 56881 17

Ева Паунова.

Великобритания няма причини да поддържа негативното становище спрямо имиграцията, заяви българският евродепутат от ЕНП Ева Паунова.

Имиграционната ситуация в Европа е по-многопластова, отколкото британските националисти признават. Ето защо трябва да сложим край на опростената риторика, промотирана от Великобритания, според която свободното движение е заплаха за тяхната страна, коментира Паунова.

Тя се позова на проучване, проведено от „Гардиън“, според което 30 000 британци, пребиваващи в чужбина, се издържат от социални помощи.

Паунова обърна внимание на факта, че в богати държави-членки на ЕС като Германия, Швеция, Дания, Люксембург и Франция живеят хиляди англичани, които имат достъп до социални надбавки, в пъти по-щедри от тези, предоставяни на Острова.

Миналата година българският евродепутат се обърна и към британския министър-председател с въпрос: „А какво ще стане, ако останалите страни-членки с големи британски общности решат, че англичаните не са добре дошли на тяхна територия?“.

Европейските лидери няма да допуснат ограничението на правото на свободно движение, а аргументите на британците губят своята правдоподобност, твърди Паунова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.06 2015 в 13:11

Абе тъпа тъпа ама е права тоя път от всички емигранти в западни държави българите са най-послушни и накрая го отнасят вярно е

28.06 2015 в 13:09

Абе тъпа тъпа ама е права тоя път от всички емигранти в западни държави българите са най-послушни и накрая го отнасят вярно е

23.01 2015 в 13:18

Хора, жалки сте с тези ви анти-български изказвания! Ако толкова ви харесва руският път, който България беше поела, защо просто не отидете да живеете при тях, ще живеете сред психопати който все още култивират идеята да завладеят и управляват целия свят, ще се напивате до припадък и всичко ще ви е наред. За мен вие НЕ сте БЪЛГАРИ, вие сте един останал паразит от една отминала и забравена епоха!

23.01 2015 в 12:34

ТЪПАТА ЦЪРВУЛАНА С НАРИСУВАНИТЕ ВЕЖДИ И МАЗНАТА КОСА! ТАКА ЩЕ БЪДЕ ЗАПОМНЕНА! А СЕГА ПИШЕТЕ МИНУСИ ДОКАТО И ПОНИКНАТ ВЕЖИ (КОЕТО Е ВЪЗМОЖНО) ДОКАТО СИ ИЗКЪПЕ КОСАТА (ВСЯКАКВИ ЧУДЕСА СТАВАТ) И ДОКАТО СТАНЕ УМНА ПОНЕ КОЛКОТО ЧЕТВЪРТОКЛАСНИЦА ( ИМА ЛИ НЯКОЙ ДА ГО ВЯРВА, КАКТО Е НЕВЪЗМОЖНО!)

22.01 2015 в 23:49

Прав си Полковник, гнусните шорошоидчета демонокрасти, либерасти, толерасти, мултикултурасти и обикновени ПЕДЕРАСТИ освен да пишат минусчета нищо друго не могат. Омерзен съм.

22.01 2015 в 23:27

ЕХЕХЕ-Е-Е-Е-Е И КАКВА САМО СНИМКА СТЕ СЛОЖИЛИ ЗА ДА И СЕ СЛОЖИТЕ. СОЧИ! ПОСОЧВА! ВСЕ ЕДНО ДИМИТРОВ НА ЛАЙПЦИГСКИЯ ПРОЦЕС:)) ЖАЛКА КОМЕДИЯ! ИЗЛЪЧВАНЕТО И Е НА КОЛОСАЛНА ТЪПОСТ, АКЪЛА И Е КОЛКОТО НА ПЕКИНЕЗ! ...НО, СНИМКАТА, "ВИЗИЯТА" ....ЦЪРВУЛАНА ПИТА! ЦЪРВУЛАНА ОБВИНЯВА! ЦЪРВУЛАНА ЗАДАВА....ВСЪЩНОСТ?? КАКВО ТОЛКОЗ ПИТА И Т.Н.? И КАКВО ТОЛКОЗ. В ЛЮКСЕМБУРГ ЖИВЕЕЛИ "ХИЛЯДИ"АНГЛИЧАНИ??? АЙДЕ БЕ! МОЖЕ БИ И В ЛИХТЕНЩАЙН? А ВЪВ ФРАНЦИЯ ПЪК Е ПЪЛНО С АЛЖИРСКО-СЕНЕГАЛСКА ГМЕЖ! А В ШВЕЦИЯ Е ПЪЛНО С АЛБАНСКИ И БОСНЕНСКИ УРОДИ. А В БЪЛГАРИЯ ВСЯКО ЛЯТО ИДЕ УТАЙКАТА НА БРИТАНИЯ - ЗА ДА СЕРЕ ПЪРДИ ПИКАЕ И ПОВРЪЩА ПО ЧЕРНОМОРИЕТО - И ТОЧНО ТАКИВА КАТО ТАЗИ ТИКВА СА СОБСТВЕНИЦИ НА ХОТЕЛИ, БАРДАЦИ И БОРДЕИ КЪДЕТО ГОРДИТЕ ПОДАНИЦИ НА КРАЛИЦАТА СЕРАТ И СИ ЯДЯТ НАСРАНОТО, НО ПОНЕЖЕ СПОМЕНАХМЕ БАЙ ГЕОРГИ ТАРАБАТА, НЕКА ГО ПЕРИФРАЗИРАМЕ..."В КОЯ СТРАНА, ЗАРАЗЕНА ОТ ЕВРОПЕДЕРАСТИЯ И ЕВРОАФРИКАНИЯ МАРГИНАЛИТЕ, ТЕЗИ КОИТО ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА РАБОТЕЩИТЕ НЕ СА ГОВНА?" ТЕЗИ СВИНЕ КОИТО ПЪЛНЯТ СЛЪНЧЕВ БРЯГ ВСЯКО ЛЯТО СЕ ШИБАТ С АРАБУНГЕЛИ И АФРО АРАПИ, И СА СЪЩАТА КАТЕГОРИЯ КАКТО И БЪЛГАРСКИТЕ ЦИГАНИ И ТУРЦИ С КОИТО СА ПЪЛНИ БОРДЕИТЕ НА ЗАПАД. СВИНЩИНАТА ОТГЛЕДАНА И ОТКЪРМЕНА ОТ ЛИБЕРАСТИЯТА НЯМА РОДИНА И РОД - ТЯ Е ЕВРОПЕЙСКА, НАДНАЦИОНАЛНА. ЕРГО, ТУЙ ТЪПОТО, МЕТРЕСА НА ЕДИ КОЙ СИ ЗАДАВА БЕЗМИСЛЕНИ ВЪПРОСИ, НА КОИТО ОТГОВОРИТЕ СЕ ТЪРКАЛЯТ ПО АЛЕИТЕ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ.

И....МНОГО ЧЕВРЪСТО ПИШЕТЕ МИНУСЧЕТАТА БЕ, ПОНЕ МАЛКО РЕАЛИЗЪМ ВКАРАЙТЕ В БУТАФОРИЯТА:)))

22.01 2015 в 11:24

Колкото и да се напъваме, никой не ни ще депесето, иначе щеше да е хубаво всички да ги устроим на английски и германски помощи. Ужасно беше да гледам предаване как германци опитват да социализират български потурчени цигани, които си направили цяла "българска" улица в германски град. Може би Германия има голям ресурс и още не толкова голям проблем, ама в Лондон вече проблемът е сериозен - имат си цели гета.

22.01 2015 в 11:02

...И НАЙ ДОБРАТА МИСЪЛ ИЗКАЗАНА ОТ ПОКВАРЕНА ПАРАНТИЯ ИЗЛЪЧВАЩА ПОШЛОСТ, ОТВРАТ, ЛИЦЕМЕРИЕ И КРЕВАТНИ УМЕНИЯ СЕ ПОСРЕЩА ЗЛЕ! ДОРИ КУРВИТЕ ОТ ОКОЛОВРЪСТНОТО ДА СИ БЯХА ТУРИЛИ БАДЖОВЕ "АЗ СЪМ ШАРЛИ" ТУЙ ЩЕШЕ ДА Е ПОШЛЬОТИНА И ИДИОТЛЪК -И- СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ТЕЗАТА, ИЗКАЗАНА ОТ ТУЙ ПОВРЪТЛИВО ЛАЙНО. Е, ХАЙДЕ, ДА ГО КАЖЕМ ПО МЕКО, ДА НЕ НИ ОБВИНЯТ В СЕКСИЗЪМ ...ИЗКАЗАННА ОТ ТАЗИ ДАМСКА...ПРЕВРЪЗКА. ПРОБУТВАНЕТА НА ТАЗИ КРИСТАЛНО ТЪПА ТИКВА СТАВА ПО НАЧИН КОЙТО БУДИ СЪМНЕНИЕ ЗА ПРОБУТВАНЕ ЧРЕЗ НАБУТВАНЕ. ТАКА ЧЕ НЕ Е ЧУДНО, ЧЕ ВСЯКАВИ ХОРА ТУК Я ПЦУЯТ, ПОПЪРЖАТ И ОТКОРОВЕНО ИСКАТ ДА Я ШИБАТ В ЛИЦЕМЕРНОТО ГЪЗЛЕНЦЕ!

21.01 2015 в 22:30

Кънчо още от малък ,толкова приличал на майка си на оная работа,че вместо да викат хората ,че и одрал кожата за по-кратко го нарекли Путкодеров!

21.01 2015 в 21:52

Тая и за е.ане не става, вие сте тръгнали да се препирате какви национални интереси била защитавала!
Егаси! Не мога да пия толкова, че да го вдигна като я гледам.