Бабикян: Ще решим дали да подкрепим Радев, като видим другите кандидати за президент. Не обичам състезание с един кон

OFFNews Последна промяна на 18 септември 2021 в 09:27 4199 0

Снимка Архив

"Ние идваме" ще вземем решение дали подкрепим Румен Радев след като станат известни и другите кандидати. Не обичам състезание с един кон. 

Това заяви Арман Бабикян от "Ние идваме" по Нова тв. Гледам на данните от социологическите проучвания, че отпадаме от парламента, като на моментна снимка. Ние трябва да си свършим работата, допълни той. 

Работихме добре със служебните министри, надявам се, че ще можем да си партнираме с новия политически проект на Кирил Петков и Асен Василев, допълни той. 

По думите му от проекта ще спечелят гражданите на България. Президентът Румен Радев е пред избори, по-добре е да гледа себе си. Тези момчета не идват родени от президентската институция, помните ли, голямата им гордост беше, че никой не им нарежда какво да правят, заяви Бабикян в отговор на въпрос дали проектът на бившите служебни министри е президентска партия. 

Има една бариера, която не бива да се преминава, категоричен бе Бабикян по повод думи на Татяна Дончева за здравославното състояние на Слави Трифонов. Г-жа Дончева е мандатоносител на формацията на Мая Манолова, подчерта той. 

"Ние идваме" ще вземем решение дали подкрепим Румен Радев след като станат известни и другите кандидати. Не обичам състезание с един кон, заяви Арман Бабикян. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови