Дончева: Трифонов е слаб физически и психически

OFFNews 14 септември 2021 в 18:50 6544 0

Снимка Архив

Слави Трифонов е слаб физически и слаб психически и това, че е една енигма, едно име, създадено в миналото назад заради концертната му дейност, не го прави в момента равностоен на Бойко Борисов, заяви лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева пред бТВ. 

Тя коментира, че за сформиране на правителството е имало нужда от подкрепата на цялата ПГ на "Има такъв народ". Според нея в партията лидерският фактор не е толкова силен, колкото в други формации, като ГЕРБ например.

Дончева заяви, че не е предлагала пари на Радостин Василев, което и той самият ясно е заявил, стана ясно от думите й по повод скандала "500К".

Преди седмица в свое интервю Тошко Йорданов заяви, че Дончева е предлагала подкуп на депутати от "Има такъв народ", за да се отцепят от парламентарната група. По негови думи Дончева е написала на листче 500К.

Спецпрокуратурата се самосезира по случая и прави проверка дали народен представител е проявил корупционно поведение.

"След като основният свидетел каза, че никой не му е предлагал пари, какво се проверява - дали аз съм искала да цепя групата им“, попита Дончева.

А по въпроса дали е писала нещо на листче тя коментира:

"Нямам спомен, не намирам логика да съм си драскала на листче, но тъй като всеки човек си драска на листче в определени моменти, аз не мога да го изключа. Аз нямам спомен в ръцете ми да е имало листче, но „500К“ в моите представи – никога не може да значи 500 000 и тези термини на младото поколение ми бяха неизвестни до вчера".

Относно това разговаряла ли е с депутати от ИТН, Дончева отговори:

„Вие искате ли да има правителство? Искахте! Всички хора неистово искаха правителство. Позицията на ИТН е откровено малоумна. Те нямат никакъв интерес да няма правителство. Освен когато ви налагат позиция – това е единственият субективен фактор“. 

Трифонов отговори на коментара на Дончева с пост във Фейсбук, че не може заместник-председател на парламента да говори такива лъжи и обиди. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки