Quantcast

"Ако са подслушвани хиляди протестиращи, метлата трябва да играе за службите"

ДПС в момента - напомпани мускули, а отдолу празна работа, твърди Радан Кънев

OFFNews Последна промяна на 07 февруари 2015 в 11:55 6992 12

Снимка БГНЕС

"Ако се докаже, че са нарушени правата на хиляди граждани, които са протестирали, това ще бъде огромен скандал. Тогава метлата трябва да играе и за МВР, и за службите".

Това обяви съпредседателят на парламентарната група на РБ и лидер на ДСБ Радан Кънeв пред Нова телевизия по повод изнесената от депутат от РБ ген. Атанас Атанасов информация, че протестиращи срещу правителството на Пламен Орешарски са били подслушвани от службите в разработка "Червеи".

"Скандалът с подслушванията се отнася за предишно управление и тези твърдения трябва да се проверят", категоричен е Кънев.

Той коментира и поведението на ДПС, което открито воюва с Реформаторите и често ги обвинява в ксенофобия.

"ДПС в момента е напомпани мускули, а отдолу празна работа. Те са решили, че чрез атаки към Реформаторския блок могат да дестабилизират правителството.

ДПС е безкрайно изнервено, че не ползва властта. И то по онзи вулгарен начин, по който те я ползваха. Изнервят се и че това управление е стабилно и няма да е за няколко месеца, както им се иска.

Малко хора в БСП и ДПС могат да разберат, че нашето отношение към властта е различно. Излиза едно момче от ДПС (Станислав Анастасов, депутат от ДПС), без диплома и чете списък с някакви хора, които са уволнени. Накрая казва, че реформаторите са ги уволнили. И цялата зала се смее. Ние не се занимаваме с това", смята лидерът на ДСБ.

Неговата прогноза е, че ако ГЕРБ продължават да се държат стабилно и да не се поддават на провокациите на ДПС, движението или ще дадат назад в риторика, или техните избиратели ще се отдръпнат от тях.

"Ние се превръщаме в момента, благодарение на това, че имаме стабилно правителство, наред с Румъния, която е по-добре от нас, в една от стабилните балкански държави“, допълни Кънев и посочи, че обстановката като цяло на Балканите не е особено добра в момента.

Гърция се залюля в политически популизъм, Македония и Сърбия са дълбоко дестабилизирани, Турция вече не е онази стабилна котва на Балканите, коментира лидерът на ДСБ.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.02 2015 в 00:24

не позна! нема да е никакоф скандал, нитО некой ше бъде наказан;
защото!
секо чудо - за 3 дни; у бугаристан - за 2

као некой не верва, нека да се басира

07.02 2015 в 16:48

"Протестиращият Иво Божков потвърди в „Здравей, България”, че въпреки дадените гаранции на вътрешния министър Цветлин Йовчев, че данни на протестиращи не са били, не са и няма да бъдат събирани, това всъщност се случва. Доказателството за това е видео, което той успява да заснеме с мобилния си телефон на 13-и ноември вечерта.

Тогава на столичните ул. „Шишман” и ул. „Аксаков” полицаи поискали личната карта на жена, която искала да премине отвъд полицейските ограждения и да отиде на протеста пред Народното събрание. Оказало се, че те не само проверяват данните й, но и ги записват. При нейния отказ се оказва, че тя следва да бъде арестувана. Някои от протестиращите са записвани дори с удивителни отстрани.
http://www.yvobojkov.com/2013/11/blog-post_8398.html

07.02 2015 в 15:04

Метлата трябва да играе в МВР и в съдебната система на първо място не заради самото подслушване, а заради приемствеността от комунистическия режим, чието следствие е хора да се подслушват и разработват в нарушение на закона, като следите се замитат под килима на фасадната демокрация.

07.02 2015 в 14:46

Щом ДПС не е във властта, защо в цяла София никнат "Лафки" като гъби.
Според мен след като Пеевските вестници, не реват срещу правителството. Значи има тайна договорка с ДПС.

07.02 2015 в 14:24

Репотерка на НОВА ТВ разобличи КАПИТАЛ-ци.

ЕЛЕНА ЧОПАКОВАЗадкулисието на „умните и красивите“ лъсна, как се прави поръчкова журналистика.
Нивото на журналистиката у нас е повече от посредствено. Тази констатация се превърна в нещо, с което мнозина свикнахме. Налице са и изключения. Странно, нали?! Каквото и да говорим за медиите на Делян Пеевски, каквото и да си мислим, когато всяка изминала година българските медии падат в класациите по свобода и обективност, трябва да си дадем ясна сметка, че има един кръг от медии, които представят себе си за „морални цензури“ и единствените пазители на истината. Въпросните медии, подло и щедро финансирани от грантовете на ЦРУ чрез Фондация „Америка за България“, всъщност не са нищо повече от корпоративни бухалки. “Умните и красивите” медии непрестанно атакуват винят всеки друг, но не и себе си за падението на родната журналистика, докато обслужват олигархични кръгове около КАПИТАЛците и техните куклички на конци – прецедентът Росен Плевнелиев, соци00ложката Румяна Бъчварова, протестърът-министър Христо Иванов, Dаниел МитОFF и т.н.

Хубавото е, че се намери една млада, смела репортерка, която само с един постинг във Фейсбук разобличи фалшивото лустро на ПРОКОПСАНИТЕ медийни бухалки.

Тя се казва Елена Чопакова и е журналист в продукцията на НОВА ТВ и Телеман – “Ничия земя”. Чопакова е заснела филм за „децата-престъпници“ в Бойчиновци. Ето какво пише Чопакова във фейсбука си по адрес на едно от “журналистчета” на КАПИТАЛци Боско Роско и неговата статия в “Капитал” от 16 януари 2015 г. – “Затвор за нашите деца”:

Elena Chopakova: След този материал в „Капитал“ реших да отида да видя тази детска каторга. Написан добре и стряскащо, оказва се не по преживелици на журналист от „Капитал“, а по доклада на БХК. Кракът на автора там не е стъпвал, писал е по чужди писаници. Да, не е приятно, но е затвор, затворите не са приятни места. Срещнах се с деца убийци, изнасилвачи, крадци и такива, които дърпат обеци, синджири и чанти от жени. Те сами искаха да ми разкажат защо са там – някои съжаляваха, други откровено се хвалеха. Тази седмица в „Ничия земя“ ще видите две деца – единият е изнасилил и удушил възрастна жена, а другият е убил с дървен кол дядо, за да си купи пико с пенсията му. Работещите в Бойчиновци за мен са герои, не палачи. Утре и следващата събота можете да видите за вас какви са.

Минути след като Чопакова пише този постинг, истерично и агресивно, момчето на Прокопоки – Боско Роско Росен я атакува.

Rossen Bossev: Бях там от 10:30 до 18:45 на 14 януари 2015 година. Разрешението на ГДИН за посещението ми е от 7 януари 2015 г. Искате ли още факти?
Освен, че показва слаба психика, Боско доказва и нещо отдавна подозирано, че медийните бухалки на “умните и красивите” имат за задача да обслужват определени “олигархични и политически интереси”. В конкретната ситуация Боско Роско признава, че е отишъл да направи репортаж, с разрешение на ГДИН. А на чие подчинение е ГДИН? На подчинение на “любимеца” на ПРОКОПОВАТА група – протестърът-министър Христо Иванов.

Какво се оказа обаче – точно ден преди Боско Роско да пусне статията си, от министерството на протестъра-министър се сещат, че трябва да сезират прокуратурата именно за същия дом в Бойчиновци.

Ех, че случайност или просто елементарна издънка, която обаче показва реалните мащаби на задкулисието на „умните и красивите“, в което са оплетени – от „обективни журналисти“, активисти на неправителствени организации, през депутати, министри, вицепремиер, президент, издател с желание да е банкер, бизнесмени, до агенти на шпионски служби, които дърпат конците.
Толкова много усилия да представите себе си за красивата и умна алтернатива, а една Чопакова ви изобличи.

Към истеричната атака срещу младата репортерка на „Ничия земя“ се включва и…забележете…близката дружка на Боско Роско – Филка Лорка.

Lora Fileva: Поне той има доказателство, че е бил, защото има разрешение. И свидетели @Български хелзински комитет. Това че не искате да го видите, потвърждава, че, хъм… Интересно защо сте питала кога някой от „Капитал“ е бил там? Важно ли е за темата и проблема на децата? Обогати ли историята ви? Направи ли ситуацията на тези деца по-добра? Или вие сте спокойна за тяхното бъдеще, защото сте сигурна, че репортажът „не е верен, защото никой не си спомня“ кога някой от „Капитал“ – (вероятно достигащ всяка събота точно до тези хора) е бил там. Не ми се струва сериозно. Хубаво е че приемате децата като герои. Кога се сетихте за този проблем? По кой повод?
Ех, докъде стигнахме, жена ти да те пази от изобличаващите факти, които е разкрила друга жена. Добре, че поне балдъзата, т.е. майката на Филка Лорка, не се включила още в защитата на Боско Роско. И понеже Филка Лорка сама намесва името на майка си, нека разкрием фактите.

Вицепремиерът Румяна Бъчварова има дъщеря, която работи в Дневник, както и сестра, която също работи в Икономедия. Без да подозира, че всъщност кореспондира с дъщерята на вицепремиера, Чопакова разбива гаджето на Боско Роско.

Elena Chopakova: Ох… Толкова сте иронична, че ми нагарча вече. Не знам коя е майка Ви, но явно държите да изтъкнете, че е влиятелна и известна. Жива и здрава да е!
На какво всъщност сме свидетели? На едно прекрасно изобличение, последвано от самоизобличение на целия кръг на „червеите“, които сами определиха себе си за „умни и красиви“. Как само с един постинг разкриваш част от схемите на истинското задкулисие, а после корполетния младеж бил „властелинът на държавата“. Не, той просто е удобната мишена, зад която се крият мнозина „умни и красиви“ олигарси, с апетит към банки, с апетит към политиката и със собственост на медийни бухалки, които представят себе си за връх на „обективната“ журналистика.
Боско Роско е защитен от още един виден представител на демокрацията, лично от българския Бил Гейтс.

В коментарите се включва и Харизания Георги, същият, който беше протеже на „невинния“ Миро Найденов, който странно пребиваха и уличиха в поредица от измами. Харизания Георги, който дори без диплома, беше шеф на „Напоителни системи“. Държавно дружество, което в голяма степен носи отговорност за наводненията и жертвите от тях в последните години.

Георги Харизанов: T-shirt ‘Capital’ za Rossen Bossev predlagam, kakto i da si vpishe ‘Rosen Bosev ot Capital’ v lichnata karta. I gadje nqmam.
Да поговорим още малко за Харизания Георги, който може често да бъде забелязан като политически анализатор?! в стуиото на Цветанка Ризова. Същият Харизан Георги цъфна на учредяването на някакъв си Институт за дясна политика именно с Румяна Бъчварова. Защо обаче Харизания Георги получава трибуна в БТВ? Дали, защото преди това Цветанка Ризова не получава обаждане от един преподавател по ПР, който отдавна е спрял да се К.О.Т.А.-ира на медийния пазар. Хоп-троп!
Браво Чопакова, не знаеш колко много направи за българската демокрация, само с един постинг във Фейсбук. Заради него обаче ще бъдеш жестоко атакувана от „умните и красивите“, ще те обвинят в протеже на корполетния, в рубладжийка или в агент на службите. Не им се връзвай, ти ги победи, жалко, че няма повече като теб, които да изкажат на глас всичко това, което представлява истинското задкулисие, което има съществена прилика с фашизоидните отряди в Киев.

07.02 2015 в 13:52

Но да не ги заметем под килима... Щото ще продължи да смърди.

Боклука трябва да се изхвърли в Русия!

07.02 2015 в 13:27

Българските служби и институции са затлачени от имплантирани в тях некадърници , службогонци , калинки , лобисти и откровени саботьори. Има и голям брой агенти на корпорации и ОПГрупи , както и руски такива. Трябва не метла , а лопати за бързото им изриване до здраво и бой по тиквите и то завинаги...

07.02 2015 в 13:17

РАДАН КЪНЕВ КАТО МЕНТЕ ПЪРЦУЦА В ПЛАСТМАСОВА ЧАША

РАДАН КЪНЕВ„България е една от стабилните балкански държави. Три месеца след идването на власт на това правителство имаме първите резултати. България вече е стабилна държава .Кабинетът „Борисов“ е силен. Ние сме различни, но те не могат да го разберат.“, заяви Радан Кънев, гладко избръснат, с чупещи пръстчета, при Любица Кулезич:))))))))) по Нова телевизия.

Нямаме какво да добавим.

Освен, че това човече е като менте пърцуца в пластмасова чаша.

07.02 2015 в 12:44

за пояснение на неразбралите PRa е на дпс но с обратен знак..., за тяхно съжаление...