120 червени от Пловдив: Нинова да провери при Бебето дали има заявления за напускане на БСП

OFFNews 28 февруари 2023 в 12:48 3912 1

Корнелия Нинова

Снимка БГНЕС/архив

Лидерът на БСП Корнелия Нинова

120 бивши членове на БСП от пловдивската организация нападнаха лидерът Корнелия Нинова с отворено писмо, изпратено до медиите. В него те я обвиняват, че днес е поднесла "поредната порция неистини". 

Поводът са думи на Нинова по бТВ тази сутрин, че "въпреки всички шумни изказвания, до момента никой от заявилите, че напускат, не е подал молба за напускане на партията". 

"Проверете в деловодството на „Позитано“ 20, г-жо Нинова, там са заявленията за напускане на БСП. Проверете и при назначения от Вас градски председател с благозвучното име Бебето. Отделете и няколко часа, за да се запознаете и осмислите мотивите в тях. Ще прочетете, че всички 120 бивши членове изтъкват като основна причина за напускането си Вас – председателя, който сви Партията до незабележима политическа формация", са казва в отвореното писмо. 

И още: 

Сред мотивите ще откриете и такива, отнасящи се до управленския Ви стил, включително до самоизтъкването, че водите борба с партийната олигархия. Няма как да водите такава, защото сте в съюз, а не в борба с нея. Ще прочетете още, че всеки от напусналите остава в сърцето си социалист. И всички с болка споделят, че прекратяват членството си в “БСП на Нинова“, а не в Българската социалистическа партия. 

И госпожо, не е добре партийните клубове и централата на БСП в Пловдив да стоят заключени! Социалистите са свикнали да се отбиват в партийните клубове и да споделят мнение, тревоги, да задават въпроси. Но тази комуникация явно е много далеч от Вас и назначеното от Вас градско ръководство в Пловдив.

Госпожо, в навечерието на избори е добре политиците да се придържат поне минимално към истината, завършват от Алтернатива за Пловдив. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2099

1

Mateevk

28.02 2023 в 13:38

Не председателят, а историята сви тази партия до незабележими размери. Председателят само даде път на историята...
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика