Не!Новините: Баракова прие да бъде евтаназирана, помисли си, че е козметична процедура

OFFNews 21 октомври 2014 в 13:32 31245 21

Отцепникът от партията на Николай Бареков "България без цензура". Анна Баракова влезе и в хумористичните сайтове.

Баракова доби популярност с напускането на парламентарната група на ББЦ, след като се оплака, че е били притискана да се откаже от депутатското място с преференция. От партията на Бареков обявиха, че тя е абсолютно неизвестнаизбрана случайно, защото номерът й в листата е като този на партията - 13/13.

В последните дни Баракова стана известна и с интервюто пред Нова телевизия, в което тя заяви, че не знае какъв е този паметник пред парламента.

Ето и текста за Анна Баракова в сайта НЕ!Новините:

Отцепилата се от парламентарната група на ББЦ Анна Баракова прие да бъде евтаназирана, след като си помисли, че става въпрос за козметична процедура, с която да намали с 12% излъчването си на дефектна Мая Манолова.

Баракова нашумя първо с отцеплението си от още несформираната група на партията на Бареков, а после с демонстрацията на интелектуален потенциал колкото купа корнфлейкс, омекнал в гащите на ТИР-аджия с развален климатик посред лято, което накара мнозина да се възмутят, а малцината оптимисти да се надяват вакуумът между ушите ѝ да отвори огромна черна дупка в Парламента, което ще е яко.

Правозащитни организации, знаейки в каква лоша позиция са да оспорят евтаназията, поискаха само да бъде даден втори шанс на пловдивската учителка да докаже, че все пак заслужава да бъде оставена да се състезава за награда Дарвин.

Игралата физическо с дънки под анцуга бъдеща политичка ще бъде приспана след още няколко интервюта, в които да ѝ бъде даден хуманен шанс да се самоприспи, опитвайки се да помисли, преди да отвори устата си.

Разбира се, това е само една от 240-те нови депутати, като се очаква в мандата на 43-ото НС да разберем едва за още 4-5 подобни на нея, докато останалите такива ще изкарат народното си представителство в комфорта на анонимното следване на партийните лидери.

zhelyo

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!