НеНовините: И Бареков напусна ББЦ, отвратен от себе си

OFFNews Последна промяна на 02 октомври 2014 в 11:11 23879 12

Снимка Не!Новините

Блокадата на турската граница от партията на Николай Бареков "България без цензура" влезе в хумористичните сайтове. Текстът е публикуван в сайта НЕ!Новините:

ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ - След поредното фиаско, в което ангажира контра-протеста, за да блокира границата с Турция вместо да прати наблюдатели в турските изборни секции, което би свършило някаква работа, Бареков призна, че най-после и той самият е станал отвратен от себе си и се напусна.

"Преживях факта, че ми се наложиха определени катарзиси спрямо определени бивши и бъдещи премиери. Преживях унижението да говора най-популистките неща в конкуренция с Атака и БСП. Преживях срама да се кича с Ботев и Левски на гърдите си. Но всяко нещо си има и граници, а аз съм длъжен да блокирам границата си, преди да я мина и да се отвратя съвсем от себе си" - сподели Бареков в първи епизод на откровеност от години.

Бареков обяви, че няма да се оттегли от политиката, а само от себе си и създадената от него ББЦ, като предположи, че може да се присъедини към Илиана Раева или нещо от тоя сорт.

Въпреки че за по-малко от година като париен лидер Бареков се изкачи на едно от челните места по имитация на патриотизъм, пропаганда на леви, десни, центристки и космически идеи, коалиране с кого ли не и харчене на неясни пари, спечелени ясно как, мнозина психолози предричаха този крах.

България без цензура остава с неясна съдба на турската граница, където иронично или не, мнозина виждат мястото ѝ.

zhelyo

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.11 2014 в 13:27

Дядо Добри едва ли го интересува личността на барека - Дядо Добри целува ръка на абсолютно всеки, който му пусне монетка в чашката за подкрепа на българската православна ацърква. Така че НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАЙТЕ С ОБРАЗА НА ДЯДОДОБРИ и цъфналият до него барек!!!

10.10 2014 в 11:38

ехххх офнюз... пак избухнахте с публикаця. Не спряхте тоя смешник да ни го лансирате и това е. Кой точно е Самуил Петканов, че да се налага да му четем глупостите и тъпите статии, които са вече толкова еднообразни и кухи, колкото е и смешното му образование по журналистика.

03.10 2014 в 00:07

Бареков за НЕ!Президент ^_^ Скритите лимонки са на показ дами и господа.

02.10 2014 в 17:42

Неновините както винаги оригинални, но този заслужава пълен игнор, като Волен миналото лято.

02.10 2014 в 15:51

стига спамете - ако отворите линка ще видите че хората са сложили тази снимка защото тя е сложена в другия сайт за който е новината

02.10 2014 в 15:35

@tuti

За хората с ментални потребности ли?

02.10 2014 в 15:32

Доста ви е паднало нивото щом взехте и глупости да пишете!

02.10 2014 в 12:38

Да ме прощавате, ама в случая снимката с дядо Добри е проява на лош вкус. Пишете всякакви новини за Бареков, за който си искате, ама дали може поне дядо Добри да не е в кадър?

02.10 2014 в 11:30

@'тути' - тва надявам се е не!коментар... иначе положението е по-сериозно и от последна фаза на Ебола :)