Взривеният от батерията на тротинетка апартамент е на Цветан Недялков от Ку-Ку бенд (снимки)

OFFNews 17 май 2023 в 13:19 42629 3

 проф. Цветан Недялков

Снимка nma.bg

Проф. Цветан Недялков

Пожарът, причинен от взрива на батерия на електрическа тротинетка в София, е избухнал в апартамента на проф. Цветан Недялков, съобщи шоуменът и лидер на "Има такъв народ" Слави Трифонов. 

Около 10 ч. днес бе съобщено за пожар в столицата, в който, за щастие, няма загинали и пострадали. 

От публикацията на Трифонов става ясно, че при избухването на батерията проф. Недялков е бил в жилището си. 

"Днес е изумителен ден, защото моят колега и приятел Цветан Недялков, с когото сме заедно от 30 години, и неговият син Мартин, имаха най-големия късмет на света. Те оцеляха след взрив на литиево-йонна батерия", пише шоуменът.

Той допълва, че музикантът купил тротинетката на сина си и я включил да се зарежда в хола. Синът му излязъл, а професорът влязъл в банята и 10 минути по-късно тротинетката избухнала. Взривът избил прозорците и подпалил апартамента.

"Но, благодарение на късмета, на Бог, или на който там пише какво да се случи на всеки един от нас, моят колега и приятел и велик китарист Цветан Недялков и синът му са живи и здрави. Ако им се беше случило нещо, направо не знам какво щях да направя", добавя Слави Трифонов.

Той апелира хората, които си купуват тротинетки, да внимават: "Явно технологиите са напреднали, но не достатъчно, за да могат да ни предпазят от такива инциденти. Инциденти, които могат да станат трагедии. Така че - внимавайте!".

От публикацията му става ясно, че са изгорели три китари. "Това е първият случай, в който съм щастлив, че изгоряха китари. А Цецо е жив и здрав!", завърша лидерът на "Има такъв народ".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3650

3

ImBlack

18.05 2023 в 12:16

За изявлението на Съюза на съдиите за относно искането на оставката на Гешев и Сарафов БТВ отделиха има няма 30 секунди, но за тротинетката на Цветан Недялков 5 минути.
То къде била включена, кой къде бил, кой къде отишъл, че какво бил казал учиндолският цървул...
ОТВРАТ!

-529

2

6екеr4о

17.05 2023 в 14:00

Е, китаристчето на Слави не е Осама, това е някакъв нелеп инциден, но защо трябва да е повод наглият селяндур от Учиндол да богохулства!?

А и медиите да го тиражират...

705

1

Деспин Митрев

17.05 2023 в 13:38

Осама не ползваше телефони, за да не го убият, чрез взривяване на батерията.