Водата спира на три места в София

OFFNews 20 юни 2023 в 06:00 2261 0

Раздаване на минерална вода в София.

Снимка БГНЕС/Михаела Катеринска

Раздаване на минерална вода в София.

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването на три места в столицата днес, 20 юни.

На ул. "Велчо Атанасов" в кв. "Подуяне" ще се изгражда сградно водопроводно отклонение. Заради това водата ще бъде спряна от 9:30 до 21:30 ч на ул. „Велчо Атанасов“ от ул. „Георги Минчев“ до ул. „Острец“. Ако изграждането продължи повече от 12 часа, дружеството ще осигури водоноска на кръстовището на улиците „Кобилино бранище“ и „Живко Николов“.

Строително-ремонтни дейности по ул. "Черковна" в ж.к. "Сухата река" ще наложат спиране на водоподаването от 9 до 19 часа в района на ул. „Райно Попович“ от ул „Петрохан“ до ул. „Подуенска“ и ул. „Подуенска“.  Ако дейностите продължат над 12 часа, "Софийска вода" ще осигури водоноска на ул. "Подуенска" №2.

Изключване на уличен водопровод на улица "Свети Спас" в село Лозен ще наложи спиране на водоподаването от 9:30 ч до 21:30 ч в района на ул. „Кипарис“, ул. „Суходол“ ,ул. „Св. Спас“ от ул. „Могила“ до №32. Ако дейностите продължат над 12 часа, ще има водоноска на кръстовището на улиците „Кипарис“ и „Суходол“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уверява дружеството и се извинява на клиентите си за причинените временни неудобства.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Сайтът на "Софийска вода" дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването по имейл или чрез безплатен СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика