Три нощи само в локалните платна на Околовръстното, затварят участъци за миене

OFFNews 12 август 2020 в 15:20 1892 0

В петък, събота и неделя през нощта централните платна на столичното Околовръстно ще бъдат  затворени за движение - от 23.00 до 05.00 часа, заради миене на шосето, съобщи Столична община. 

На 14 август се забранява влизането на пътни превозни средства по централното северно и южно пътно платно на Софийски Околовръстен път в участъка от бул. „Александър Малинов“ до бензиностанция „ЕКО“. На 15 август се забранява влизането на пътни превозни средства по централното северно пътно платно на Околовръстен път в участъка от бензиностанция „ЕКО“ до бул. „България“. На 16 август т. г. се забранява влизането на пътни превозни средства по централното южно пътно платно на Околовръстен път участъка от бул. „България“ до бензиностанция „ЕКО“.

Пътят няма да се затваря изцяло, автомобилите ще минават по локалните платна на почистващите се участъци. 

Временна организация на движението се налага и заради измиване на "Симеоновско шосе".

От 00.30 часа до 04.30 часа на 15 и 29 август се забранява влизането на пътни превозни средства първо по западното пътно платно, а след това по източното пътно платно на бул. „Симеоновско шосе“ в участъка от Околовръстното до ул. „Проф. д-р Иван Странски“.

От 00.30 часа до 04.30 часа на 16 и 30.08.2020 г. се забранява влизането на пътни превозни средства първо по източното пътно платно, а след това по западното пътно платно на бул. „Симеоновско шосе“ в участъка от ул. „Проф. д-р Иван Странски“ до бул. „Д-р Г. М. Димитров“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!