'Тежкотоварни спасявания' и 'Безпощадни превозвачи' по VIASAT EXPLORE

OFFNews 28 септември 2021 в 00:52 2422 0

Най-доброто по най-мъжкия канал от семейството на Viasat World – Viasat Explore, през октомври.

Тежкотоварно спасяване: 401
Започва от сряда, 6 октомври, в 22:00 ч.
Сезон: 3, Брой епизоди: 14 x 60 мин.

Мъжете и жените, които се борят да запазят най-натоварената магистрала в Северна Америка, в движение, отново излизат на пътя за нови зимни изпитания и битки. Сони е изправен пред важно решение за бъдещето си в тежкотоварното спасяване. Буба Семпъл получава възможност за повишение, а екипът на Гари се сблъсква с виелица, продължила с дни.

В Уиндзър Ерик обучава ново поколение тежкотоварни спасители, екипът на Рос предприема по-тежко спасяване отвсякога, а екипът на Хърб се опитва да се възстанови след драматично разклащане. Нови компании и лица разказват нови истории. Бури и шантави инциденти не спират да атакуват 401, поставяйки на изпитание спасителните екипи и тежкотоварните спасители, защото затварянето на магистралата не е отговор.

Австралийски търсачи на злато
Всеки четвъртък в 22:00 часа с повторение в събота в 21:05 часа
Сезон: 6, Брой епизоди: 20 x 60 мин.

Този сезон е най-трудният досега, тъй като седемте екипа златотърсачи се борят с нарастващата жега и коварната пустиня, решени да спечелят най-високата цена на австралийско злато в историята. Тази година екипът на "Посейдон" се завръща след огромната печалба от 350 000 долара през миналия сезон, а "Дъст Девилс" се впускат в най-скъпата и рискована операция досега, преследвайки най-голямата цел в историята на "Австралийски търсачи на злато" - 600 унции или над 1,5 милиона австралийски долара! Нова двойка стартира търсене в субтропичната пустиня на щата Куинсленд, а в района Пилбара в Западна Австралия новият отбор "Фералс" се сблъсква с изпепеляващата жега на северната пустиня.

Какво и защо да гледате в „Австралийски търсачи на злато“ – новия 6-и сезон

Безпощадни превозвачи
Започва от понеделник, 18 октомври, в 22:00 ч.
Брой епизоди: 8 x 60 мин.

В мрежа от затънтени пътища, които се простират през Западна Канада, Бариере и Британска Колумбия, трябва да се осъществят бързи доставки до труднодостъпни места. Дони Клайнфелдер е кралят на тези пътища и управлява екип от обръгнали на трудности шофьори, експерти по коварните пътища, които винаги достигат до отдалечените места.

Империята на Големия Дони сега е застрашена от Дейв Шванд, местен търговец на скрап, който е решил да вземе своя дял от печалбата на Дони и да навлезе в бизнеса. Двата семейни бизнеса повеждат битка за надмощие, от която вероятно само един ще оцелее.

Viasat Explore е създаден от нещо повече. Ние сме смели, любопитни и решителни приключенци – да изследваме новото и необикновеното ни движи напред. От актуални научни открития до ежедневния живот на интересни хора, които правят всичко по малко по-различен начин. За пълната програма на ТВ канала следете www.viasatexplore.bg. Следете ни и на www.Facebook.com/ViasatExploreBG

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови