Стотици граждани видели Пелов и Колев след като избягали, резултат няма

OFFNews 08 април 2018 в 20:14 10080 4

Полицията получила стотици сигнали, че избягалите затворници Владимир Пелов и Радослав Колев са забелязани на различни места в страната, но в крайна сметка нито едно от обажданията не е довело до конкретни следи, информира БНР.

Радиото отбелязва, че последният по-конкретен случай е от вчера. В МВР е постъпило информация, че избягалите са засечени във вила близо до село Огоя, което се намира до Своге. На място са били изпратени сили на полицията, които са претърсили района, но двамата затворници не са открити.

Пелов и Колев избягаха от Централния софийски затвор във вторник, след като стреляха по надзиратели и ги заплашиха с оръжие. Полицията все още се опитва да установи как двамата затворници са се сдобили с пистолет.

Следствието по случая се води в СДВР, но в издирването на двамата мъже участват всички областни дирекции на МВР в страната, допълва радиото.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

3

Стефан

09.04 2018 в 04:45

Това па кого вълнува? Важното е, че съвестта на мамката на народа е чиста - нали си е написала домашното по програмата. И джендъра да върви.
Айде стига сте злобели. Едно време, като се пенсионираше някой колега, събирахме пари, и му купувахме подарък. Все се сещахме какво му лежи на сърцето, ма никога не се е отпускал за това. Дайте и за нея да кихнем, все за един комплект учебници по български за трети и четвърти клас белким успеем.
Как се казваше "кратък номер ..."
Кой е за?