Столичната полиция пази "крупни суми" изгубени пари, никой не ги търси

OFFNews 12 април 2017 в 12:55 5252 2

Столичната полиция пази

Снимка БГНЕС, архив

Столичната полиция съхранява големи суми пари, които са изгубени от началото на годината, а собствениците им остават неизвестни. Парите са открити в района на бул. „Янко Сакъзов“ и ул. „Кракра“ и в голям хранителен магазин на бул. „Мадрид“.

За първия случай в Пето РУ-СДВР съобщил гражданин на 12 януари тази година. По обед, към 12.30 часа той намерил крупна сума пари в банкноти от 50 лева пред сграда на ул. „Янко Сакъзов“, в отсечката между паметника на Васил Левски и ул. „Кракра“. Парите са предадени в Пето РУ-СДВР, заведена е преписка, но до момента никой не е заявил за загубата, за да му бъдат възстановени средствата, уточняват от полицията.

Подобен е случаят, регистриран на 5 април тази година в полицейското районно управление. Управителка на голям хранителен магазин на бул. "Мадрид" (след пресечката с бул. „Евлоги Георгиев“ посока „Подуяне“) съобщила, че сутринта, малко преди 10 часа, пред една от касите е открила пощенски плик с пари. Намерената сума е в банкноти по 50 лв. И по този случай е заведена преписка, но досега никой не се оплакал в полицията за загубените пари.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21272

1

Гароне

12.04 2017 в 13:49

Е сега чакайте хиляди да се обадят да ги търсят :)
И едно гадаене ще падне:
- Бяха 100 банкноти по 50 лв. общо 5000.
- Изгубих 10000 лв. - 2 пачки по 50 лв. и т.н.