Quantcast

Спряха регистрацията на автомобили във Варна, свършиха табелите

OFFNews Последна промяна на 17 ноември 2015 в 10:40 2471 2

Спряха регистрацията на автомобили във Варна, свършиха табелите

Във връзка с изчерпване на наличните регистрационни табели във Варна се преустановява изпълнението на административни услуги по регистрация и пререгистрация на пътни превозни средства (ППС) в сектор „Пътна полиция” – Варна. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Варна.

Временно се преустановява предлагането на административните услуги - първоначална регистрация на МПС, транзитна регистрация на ППС, промяна на номер на ППС, зачисляване в региона на ППС и възстановяване след прекратяване на регистрация.

Всички останали услуги се извършват без промяна. Гражданите ще бъдат уведомени своевременно за възстановяването на дейността, чрез интернет страницата на ОД на МВР – Варна.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.11 2015 в 11:36

Какви поръчки? В Германия, като отидох да си регистрирам колата, за около 10 мин. ми направиха документите. Срещу допълнителни 10 евро ми казаха, да си избера цифри и букви. След което отвън има 2-3 фургона в които си избираш кой да ти направи номерата. Цялата регистрация стана за 1 час със направата на номерата. Съответно номерата се издават в общината и прегледа си го правиш предварително, когато искаш и в който лицензиран сервиз на TÜV си избереш.

Единствения проблем който имах е да махна пломбата и винтовете който ми бяха сложили на БГ номерата, за да ги издам там на място. В Германия пломби и винтове на номерата не се слагат.

17.11 2015 в 11:07

Това е умишлено, сега нарочно в няколко града през седмица им свършват табелите, какво да не би да не знаят колко им е наличността и колко е потока на регистрации ли?!
Истината е, че ще го направят като в Европа да си поръчваме номерата от външни фирми, за разлика от Европа обаче, фирмите ще бъдат една или две и ще бъдат пряко свързани с някой депутат примерно.