Quantcast

Съпругът и зетят на зам. министър ръководят фирмата със загиналия охранител

OFFNews Последна промяна на 09 юли 2018 в 08:32 11936 2

Съпругът и зетят на зам. министър ръководят фирмата със загиналия охранител

Фирмата, в която е работил откритият мъртъв охранител Даниел Тасев, е била собственост на зам. социалния министър Султанка Петрова. Петрова беше депутат от квотата на Обединените патриоти и по-късно беше назначена в социалното министерство.

От репортаж на bTV става ясно, че тя е била собственик на фирмата "Дефанс консулт", която обаче по-късно напуска. Понастоящем едноличен собственик и управител на охранителлната фирма е Филип Чипев, който обясни, че е "баща на внуците" на Султанка Петрова. Нейният съпруг пък бил негов пълномощник.

"При нужда той помага. Понякога за контакт с охранители", обясни Чипев пред bTV.

Той разказа, че е разбрал за инцидента, след като роднини на загиналия охранител му се обадили. "Ние много се притеснихме и звъннахме на един от охранителите от нашата фирма, които имат достъп до обекта", разказа Чипев. По думите му охранителите на фирмата не си сдават един на друг обекта, тъй като смяната е от 7 часа вечерта до 7 часа сутринта.

"Ние също искаме да разберем истината, защото Даниел беше един от най-добрите ни служители. Тоба е обект от специална охрана на НСО, там достъп нямат дори ръоводният състав на нашата фирма. Ние нямаме представа какво се е случило, нямаме и официална информация от нито една институция до момента", разказа собственикът на охранителната фирма.

Той обясни, че има охранителна камера, която обаче не обхваща периметъра на инцидента. 

"Знаем, че вечерта от 7 до към 9 и половина не е бил на работното си място, бил е при охраната от НСО и са разговаряли там. Какво е правил при охраната на НСО, ние не можем да знаем. Това го знаем като информация от следващия охранител, който е отишъл на мястото. Това е неофициална информация", разказа Чипев. 

След инцидента самата Султанка Петрова се обадила на роднините на загиналия охранител. Пред bTV тя каза, че е имала намерение да помогне, но не отправяла натиск за потулване на случая, както и не е предлагала парична помощ на семейството.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21762

2

spirit оригиналът

09.07 2018 в 16:51

Когато са на важни държавни постове, побъркват подчинените им тъпанари, за което им подхвърлят малко спа, командировки някъде в далечната чужбина, купони за БИЛА и карти за почивка...

Държавните султанки си назначават султанки в телевизиите, а именно и заедно, за да четат етикети и да правят други полезни за народа, султански неща.

Когато са частници, султанките са непременно свързани с държавните султанки, също са прости и грозни, с екстеншъни и подути устни, с дълги, твърди, гнусни нокти и тигрови панталони, а мъжете - с бръснати глави, но за сметка на това с необръснати бузи и са корпулентни.

Имат златни ланци и скъпи коли.

Частниците-султанки също побъркват подчинените си идиоти, дават им ниски заплати, щото наемат дърти идиоти, които никой никъде не иска и се оплакват непрекъснато, че няма образована работна ръка, която да знае езици, да пише таблици на ексел, щото по правило, частниците султанки не знаят ни езици, ни нещо друго, освен ФБ....

Има и много големи султанки, ама

21762

1

spirit оригиналът

09.07 2018 в 16:51

Вече я знаем тая работа - Султанка ще бъде уволнена, ще поплаче малко по телевизорите, щото са я обидили несправедливо, ще се появи некой дипутатин или няколко, които ще кажат колко Султанка е недооценена, обаче много, ама много ценна, честна и велика, колко е направила за народа и кви неблагодарни задници са тия....

Султанките са навсякъде - охраняват, строят магистрали и площади, измислят и гласуват закони, нагло ни бърборят някакви фантасмагории.

Султанките биват малки, средни и големи. Обикновено са грозни и прости.

Най-често са завършили някакви квалификационни курсове, след като са завършили
някакво више.

Понякога са завършили курсове по нещо в някой неизвестен хамерикански университет.