ПУ пуска първите безплатни магистратури

OFFNews Последна промяна на 27 януари 2017 в 11:06 7308 0

Пловдивския университет "Паисий Хилендарски"

Пловдивският университет "Паисий Хилендарски" обявява безплатен прием на студенти в две магистърски програми - "Училищна педагогика - учител в прогимназиален и гимназиален етап на обучение" и "Начална училищна педагогика".

Обучението е безплатно, тъй като е част от тригодишния международен проект "Нов път за нови таланти в образованието", финансиран от Европейската комисия по програмата "Еразъм +".

Участниците в тези програми ще имат задължението да работят от есента на тази година до края на проекта през 2019-та като учители в пилотни училища, определени от Министерството на образованието.

Кандидатите за магистърските програми трябва да са завършили висше образование в България или чужбина със степен "бакалавър" или "магистър" и да нямат повече от една година педагогически стаж в училище.

Кандидатите трябва да подадат молба, автобиография в европейски формат и мотивационно писмо. Документите ще се приемат от 13.02. до 02.03.2017 г. в Новата сграда на Пловдивския университет. С допуснатите кандидати ще се проведе събеседване.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !