Псевдолечителка изкара 12 000 лв. от болен човек

Последна промяна на 23 април 2015 в 08:52 1563 3

Самопровъзгласилата се за лечителка Виолетка Радославова изкарала 12 000 лева от болен човек, разказва Нова телевизия. 

Пред потърпевшия Радославова твърди, че е преподавател в БАН, известен професор зад граница особено в Русия и САЩ, а също така е и професор Гранд. ""Гранд" означава доктор над обикновения доктор", обяснява Виолетка. 

Става ясно обаче че Радославова никога не е преподавала на български студенти, а чуждестранните си дипломи тя отказва да покаже. 

Проблеми със слуха отвеждат потърпевшия при псевдолечителката. Тя му обещава, че ще успее да го възстанови. Така започва дълъг цикъл на лечение. По време на "терапиите" Радославова поставя ръката си на болното място, прави кръгови движения и така в продължение на около 20 минути, разказва "пациентът".

Освен енерготерапия, Гранд професорът може да прави и различни "защити", а също и да прекъсва генетични връзки с роднини и то на планетарно ниво. Всяка "защита" струва между 400 и 600 лв. Цикъл от четири дни енерготерапия пък възлиза на около 2 000 лв. И така след няколко месеца и няколко цикъла общата сума, която потърпевшият заплатил на псевдолечителката възлиза на 12 000 лв. Подобрение със слуха му няма. 

Днес и двете страни се заканват да се съдят. Измаменият мъж вече търси правата си и разчита на това, че Радославова му е издала фактура за цялата сума, която й е заплатил. 

В същото време разследването доказва, че Виолетка няма право да лекува. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.04 2015 в 11:18

От къде ги вадите тея пари? Тука 12К, там пък некъв пенсионер вади с лека 10К. Нали бяхме бедни?

23.04 2015 в 10:06

"Болен здрав носи" е казал народа!

23.04 2015 в 09:35

Какво ме интересува, че има умствено нелечимо болни хора-булгаристанци. Проблема с тях в Булгаристан е нерешим освен с ДДТ. Но тогова ще останат двайсетина хиляди души в тази страна "като една човешка длан".