Осигурен е допълнителен транспорт в столицата за Задушница

OFFNews 22 юни 2024 в 07:42 1058 0

 Транспорт

Снимка БГНЕС/АНТОН СТАНКОВ

Градски транспорт

В София ще бъде осигурен допълнителен транспорт за Задушница, съобщиха от Столичната община. Ще бъдат разкрити временни трамвайни линии.

Линия № 3А ще бъде с маршрут Гара "Захарна фабрика" до кв. "Орландовци", а линия № 7А - с маршрут кв. "Манастирски ливади-запад' - кв. "Орландовци".

Днес ще има временна автобусна линия №18-А с маршрут автостанция "Орландовци" – гробищен парк "Малашевски гробища" по маршрута на автобусна линия №18 двупосочно.

От Столичната община обясниха, че ще има и временна автобусна линия №79-А с маршрут надлез "Надежда", ул. "История славянобългарска", ул. "Индустриална", ул. "Константин Стоилов", бул. "Ген. Данаил Николаев", бул. "Владимир Вазов", ул. "Тодорини кукли", ул. "Река Велека" и по бул. "Владимир Вазов" по маршрута двупосочно.

В информацията се посочва още, че екипите на "Пътна полиция" при Столичната дирекция на вътрешните работи ще насочват автомобилите на гражданите за паркиране около гробищните комплекси в района на Централни гробища по платната на ул. "История славянобългарска" и ул. "Заводска", паркиралите автомобили в района на гробища "Бакърена фабрика" - по платната под подлеза на ул. "Адам Мицкевич”, около района на гробища "Малашевци" - по платната на ул. "Резбарска", между ул. "Васил Кънчев" и бул. "Ген. Владимир Вазов", както и пред централния вход на ул. "Жак Дюкло".

Цялата информация за допълнителния градския транспорт за Задушница можете да намерите в сайта на Центъра за градска мобилност.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Иво Мирчев: Пеевски усети, че съдебната власт му се изплъзва и свали правителството