Новогодишният спектакъл ''Сцена под звездите'' се завръща

OFFNews 11 декември 2022 в 11:34 1327 0

Нова година

Снимка Pixabay

Концертът ще започне в 20:00 часа на 31 декември на пл. „Княз Александър I“

По традиция с празничен концерт „Сцена под звездите“ жителите и гостите на столицата ще посрещнат Новата година. След двегодишна пауза заради пандемията от КОВИД-19 Столичната община (СО) отново организира зрелищното събитие в нощта на 31 декември.

Концертът ще започне в 20:00 часа на 31 декември на пл. „Княз Александър I“ в София, а зрителите ще могат да проследят спектакъла на живо в ефира на bTV от 22:30 часа, съобщиха от пресцентъра на общината.

Всички изпълнения в спектакъла ще бъдат на живо. DJ DIMMY ще даде старт на концерта на площада в 20:00 ч. Главни действащи лица от 22:30 ч. ще бъдат „Обичайните заподозрени“, които ще пеят своите емблематични песни заедно с музикални таланти от „Гласът на България“.

Фолклорен ансамбъл „Горна Баня“ към Народно читалище „Пробуда - 1926“ в полунощ ще поведе присъстващите на площада за празнични хора.

Финал на концерта ще постави музикалната селекция на DJ DIMMY.

Водещи на „Сцена под звездите“ ще са Натали Трифонова и Николаос Цитиридис, а пряко от бекстейджа ще се включват Петя Дикова и Боби Лазаров.

Традиционният празничен концерт на открито е част от Календара на културните събития на Столичната община. Входът е свободен.

За новогодишния концерт миналата година СО бе предвидила бюджет от 140 000 лева. По решение на Общинският съвет заради епидемичната обстановка спектакълът не се състоя, а средствата бяха пренасочени за поставяне на коледна украса в града, съобщават от Общината.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови