Нови, току-що ремонтирани тротоари в София (снимки)

OFFNews 20 май 2017 в 11:15 17023 7

Гражданската инициатива "Спаси София" разпространи шокиращи снимки от току-що ремонтирани тротоари в столицата.

"По този начин изглеждат току-що ремонтирани тротоари на ул. Яна и ул. Проф. Стоян Киркович в кв. Дървеница, в европейска София, която, по думите на кмета, уж щеше да кандидатства за титлата Европейска зелена столица. Два различни сигнала, две различни улици. Един и същи квартал и до болка познатото некачествено строителство", пишат от инициативата.

Според "Спаси София" показаното на снимките едва ли може да бъде определено с различни думи от ужасно мърляво, безотговорно и злоупотреба с парите ни.

"На прага на тазгодишния строителен сезон питаме кмета на града Йорданка Фандъкова докога ще се позволяват подобни източвания на нашите пари и ще се научи ли някога ръководената от вас администрация да изпълнява своите задължения по един поне приемлив начин? И тази година ли планирате за София 100% некачествени ремонти, неудобства, нерешаване на проблемите и ежедневни скандали?", пишат още от неправителствената организация.

Дирекция „Транспортна инфраструктура" е запозната със случая с изграждането на тротоарите на ул. „Яна" и ул. „Проф. Стоян Киркович" в кв. „Дървеница". Обектът не е приет и разплатен на фирмата изпълнител. Възложено е на изпълнителят да преработи и изпълни отново за своя сметка тротоара, като оформи необходимите пространства за дърветата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21061

3

рамбо

20.05 2017 в 17:02

Сега след сигнала от хората, сигурно ще отрежат дърветата и ще запълнят дупките им с някоя лопата асфалт..Ще последват дежурните лакърдии от Фандъчката как щяла да глобява фирми за некачествени ремонти и нещата си продължават по старому

12094

2

Listerine

20.05 2017 в 13:14

Браво, фънди, браво, кроки! Царица на безхаберието. Евалла, бабо, машаллах!!!