Няма да има вода в части от седем района на София

OFFNews 25 юни 2018 в 06:19 3667 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Направа на връзка между новоизграден и съществуващ уличен водопровод на ул. „8-ми декември“ в „Студунтски град“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Проф. Виталий Танджер“, ул. „Проф. Николай Генчев“, ул. „8-ми декември“, бл. 7, бл. 7а,бл. 8, бл. 9.

Изграждане на водопроводни връзки на ул. „Каменица“ в кв. „Горна баня“ налага спиране на водоподаването от 08:00 до 20:00 часа на ул. „Каменица“, ул. „Роза“, ул. 646,ул. „Диамант“, по ул. „Каменица“ от ул. 748 до ул. „Еделвайс“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Оборище“ в Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа по ул. „Оборище“ от ул. „Кракра“ до бул. „Васил Левски“. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Ботев“ в с. Герман налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Христо Ботев“, ул. „Шипка“, по ул. „Вела Пеева“ от ул. „Патриарх Герман“ до ул. „Шипка“, по ул. „Божур“ от ул. „Шипка“ до ул. „Христо Ботев“. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Константин Фотинов“ в кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа по ул. „Константин Фотинов“ от ул. „Баба Тонка“ до ул. „Поп Грую“. 

Без вода във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Бонев“ в гр. Бухово, ще бъдат от 09:00 до 16:00 часа по ул. „Сан Стефано“ от ул. „Васил Левски“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“. 

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Левски“ в с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:30 часа по ул. „Васил Левски“ от ул. „Захари Стоянов“ до ул. „Църна бара“ и ул. „Църна бара“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!