Quantcast

Не искам подарък. Вместо това помогни на Слави

OFFNews Последна промяна на 20 октомври 2014 в 19:51 20770 2

Слави Едрев
Слави Едрев

Това е съобщение във Фейсбук, което видяхме днес. Препечатваме го дословно, защото истински ни развълнува и защото вярваме, че така можем да помогнем да се спаси живота на едно дете. Познаваме жената, която го е пуснала и гарантираме за нейната почтеност, но спестяваме името й, защото истинската благотворителност винаги е дискретна.

Препечатваме съобщението й дословно:

Приятели,

имам молба към всички вас, пък да се включи който иска. Тъй като на 22-ри октомври имам рожден ден и знам, че голяма част от вас ще ми пишат или ще публикуват на стената ми някакво пожелание, аз ви моля да не го правите. Моля, който иска да ме поздрави за празника, да изпрати смс за Слави. Защо ли? Ще разберете от историята на детето. Същата молба ще имам и към приятелите, с които ще бъда на рождения си ден - добре дошли са без подаръци. Искам моят подарък тази година да е да съберем пари за лечение на детето! Обичам много добрите хора и вярвам, че вие сте от тях!

Историята на Слави...
Слави е с диагнози "Детска церебрална парализа" и "Епилепсия" по рождение. Въпреки провеждането на антиепилептично лечение и редовна рехабилитация, детето продължава да бъде с тежко изоставане в моторното и нервно-психическото си развитие. Това принуждава родителите на Слави да търсят други, алтернативни методи на лечение като трансплантация на собствени стволови клетки. През август получават потвърждение от Руския онкологичен център „Н. Блохин”, че Слави може да бъде приет за изследване и лечение с използване на клетъчни технологии.

Общата продължителност на лечението е 3 години, с вливки на всеки 2-3 месеца, а необходимата сума е 105 000 евро.

Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS SLAVI на номер 17 777

Дарителска банкова сметка:
Титуляр: Слави Пламенов Едрев
Банка: ПроКредит Банк
IBAN: BG53 PRCB 9230 1046 9890 19
BIC: PRCBBGSF

Линк към фейсбук страницата ПОМОЩ ЗА СЛАВИ

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.10 2014 в 22:46

Детето има и сметка в евро, редно е да добавите и нея:

IBAN : BG 81 TT BB 94 00 46 26 82 25 89
BIC : TT BB BG 22
SOCIETE GENERALE EXPRESSBANK
Получател : Слави Пламенов Едрев

20.10 2014 в 20:45

След като стана толкова модерно през соц мрежи да се разпространяват и пре'постват' какви ли не предизвикателства, игри и тн... дано и това излезе на мода (да се задържи завинаги :) )